Всі знають, що бринза та ароматні трави ідеально поєднуються з сиром. То чому б не приготувати пікантні і водночас дуже ніжні на смак несолодкі сирники з сиру з бринзою та зеленню?!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, щоб приготувати сирники з бринзою, сиром та зеленню, знадобиться такий набір продуктів:
- сир - 100 г;
- бринза – 100 р.;
- борошно пшеничне – 75 г.;
- яйце – 1 штука;
- олія вершкове - 30 грам;
- кріп свіжий - 1-2 гілочки;
- паприка мелена - 1 ч. ложка;
- олія рослинна - 20 мл.
важливо!
- Вершкове масло краще заздалегідь дістати з холодильника - воно має бути кімнатної температури.
- Борошна в сирники потрібно зовсім небагато, інакше вони стануть гумовими. Головне її призначення – зв'язати сир і яйце у в'язку масу, надати сирному тесту еластичність та пишність.
Бринзу натерти на тертці і додати миску з сиром. Якщо бринза недостатньо солона, можна додати сіль (за смаком).
Вбити яйце.
Кріп дрібно посікти ножем і теж відправити в миску. Додати паприку.
Всипати борошно.
Знову добре перемішати до однорідності.
Мокрими руками сформуйте сирники і обваляйте в борошні, що залишилося.
Розігріти сковороду з олією. Смажити сирники потрібно на помірному вогні приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку, до рум'яної скоринки.
Читайте також:
На одній порції ви не зупинитесь: рецепт ніжних сирників із вишневою начинкою
Цей сніданок стане вашим коханим: рецепт запечених помаранчевих сирників
Незабутня ніжність: рецепт запечених сирників із полуничним соусом
Подаються зі сметаною та смаженою цибулею: рецепт сирників з картопляного пюре та сиру