Солодкий рисовий пудинг – чудовий варіант для сніданку або десерту. Це покращений варіант найпростішої рисової каші: в результаті ви отримаєте випічку, приємну за м'якою структурою. Страву обов'язково оцінять діти. Цей рецепт – яскравий приклад того, як поєднати приємне з корисним, зібравши сім'ю за столом. Приділіть час кулінарним експериментам.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатисяскладові
- вода 2 склянки;
- рис "арборіо" 1 склянка"
- молоко 3 склянки;
- гарбузове пюре 250 г;
- мед ¾ склянки;
- ванільний екстракт 1 ч. ложка;
- кориця мелена 1 ч. ложка;
- імбир мелений ¼ ч. ложки;
- мускатний горіх мелений ¼ ч. ложки;
- соль ¼ ч. ложки
Розігрійте духовку до 200 °C.
Налийте воду в каструлю, яка підходить для духовки. Доведіть до кипіння на плиті.
Всипте рис і накрийте кришкою. Готуйте 20 хвилин на слабкому вогні.
У мисці з'єднайте молоко, гарбузове пюре, мед, ванільний екстракт, корицю, імбир, мускатний горіх та сіль.
Влийте гарбузову суміш у гарячий рис і ретельно перемішайте.
Накрийте кришкою і поставте в духовку. Готуйте 45-50 хвилин. Рідина має уваритися приблизно на третину.
Ретельно перемішайте пудинг і заберіть у холодильник на ніч.
За бажанням подавайте з родзинками або збитими вершками.