Щоб приготувати саламур із товстолоба, спочатку приготуємо овочевий бульйон. Для цього в каструлю вливаємо 2 л води, додаємо нарізані моркву та цибулю, зубок часнику та 0,5 ч. л. солі. Готуємо до готовності овочів. Потім вливаємо 200 мл яблучного оцту та доводимо до кипіння.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПідготовлену тушку риби розрізаємо на однакового розміру шматки та викладаємо у гарячий бульйон. Таким чином, риба гаситиметься і варитиметься в гарячому кислому бульйоні. Це надасть унікального смаку нашому майбутньому саламуру.
Смачний саламур із товстолоба готовий! Дістаємо рибу, робимо красиву презентацію, пробуємо та насолоджуємось!
Читайте також:
Такого клювання ви ще не бачили: названо найкращі дні для риболовлі у вересні. Запишіть дати