Щоб приготувати салат з корейської моркви, квасолі та ковбаси, знадобляться такі продукти:
  • копчена ковбаса 100 грам;
  • квасоля червона 100 г;
  • корейська морква 100 г;
  • огірки 2 штуки;
  • сухарики (житні) 50 г;
  • майонез 4 стол.

важливо!

  • ковбасу краще використовувати копчену пом'якше, типу сервелата або Московської, оскільки сирокопчена буде надто твердою;
  • квасолю вибирайте без додавання соусів, натуральну. Квасоля можна взяти консервовану або зварити її самостійно;
  • сухарики найкраще підійдуть із житнього хліба.

Ковбасу потрібно очистити від оболонки та нарізати її шматочками. Розмір та форма шматочків може бути різною. Можна орієнтуватися на сухарики - якщо вони квадратні, всі інгредієнти краще нарізати кубиком, якщо довгі - соломкою. Салат при такій нарізці виглядатиме красивіше і акуратніше.

Шкірку, якщо вона не груба, не пошкоджена і не гірка, з огірків зрізати не потрібно.

Складаємо в салатник ковбасу та огірки.

З квасолі потрібно злити рідину, її можна промити під проточною водою. Додайте квасолю до салату.

Покладіть у нього корейську моркву, якщо вона надто довга, то наріжте її дрібніше.

Всипте сухарики.

Заправте салат із корейською морквою ковбасою, огірками, сухариками та квасолею майонезом і одразу ж подавайте до столу. Це важливо, оскільки сухарики можуть розмокнути та втратити крихтість.

Читайте також:

Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом

"Осіння насолода": рецепт найніжнішого м'яса, запеченого з гарбузом у духовці

Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись