- копчена ковбаса 100 грам;
- квасоля червона 100 г;
- корейська морква 100 г;
- огірки 2 штуки;
- сухарики (житні) 50 г;
- майонез 4 стол.
важливо!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- ковбасу краще використовувати копчену пом'якше, типу сервелата або Московської, оскільки сирокопчена буде надто твердою;
- квасолю вибирайте без додавання соусів, натуральну. Квасоля можна взяти консервовану або зварити її самостійно;
- сухарики найкраще підійдуть із житнього хліба.
Ковбасу потрібно очистити від оболонки та нарізати її шматочками. Розмір та форма шматочків може бути різною. Можна орієнтуватися на сухарики - якщо вони квадратні, всі інгредієнти краще нарізати кубиком, якщо довгі - соломкою. Салат при такій нарізці виглядатиме красивіше і акуратніше.
Шкірку, якщо вона не груба, не пошкоджена і не гірка, з огірків зрізати не потрібно.
Складаємо в салатник ковбасу та огірки.
З квасолі потрібно злити рідину, її можна промити під проточною водою. Додайте квасолю до салату.
Покладіть у нього корейську моркву, якщо вона надто довга, то наріжте її дрібніше.
Всипте сухарики.
Заправте салат із корейською морквою ковбасою, огірками, сухариками та квасолею майонезом і одразу ж подавайте до столу. Це важливо, оскільки сухарики можуть розмокнути та втратити крихтість.
Читайте також:
Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі
Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом
"Осіння насолода": рецепт найніжнішого м'яса, запеченого з гарбузом у духовці
Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись