складові
Квасолю замочіть на 10–12 годин. Потім відваріть майже до готовності, але не розварюйте.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗа допомогою блендера або м'ясорубки подрібніть разом помідори, перці та цибулю в каструлю.
Доведіть до кипіння та варіть на середньому вогні приблизно півгодини. Періодично помішуйте.
Додайте цукор, сіль, суміш перців, лаврушку та олію. Викладіть квасолю, перемішайте.
Після закипання проваріть 15 хвилин|мінути|. За кілька хвилин до кінця приготування введіть оцет.
Розкладіть квасолю в томатному соусі по стерилізованих банках і закатайте. Після остигання перенесіть на зберігання в прохолодне місце.
Консервовану квасолю в соусі з помідорів, перцю та цибулі можна додавати в супи та другі страви або подавати з гарнірами.
Читайте також:
Готуйтесь вимагати добавки: рецепт рагу з баклажанів з квасолею та аджикою
"Насипте мені з гіркою": рецепт рису з фаршем, квасолею, кукурудзою та солодким перцем
А ось тепер спробуйте не попросити добавки: рецепт паштету із молодої квасолі з яйцями
У банку захочеться лізти руками: рецепт салату на зиму з буряку, молодої квасолі та помідорів