Заготівля за рецептом маринованих огірків із помідорами черрі по-польськи стане справжньою королевою на вашому святковому столі!

Докладніше про те, як приготувати заготівлю за рецептом маринованих огірків з помідорами черрі по-польськи, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування заготівлі за рецептом маринованих огірків з помідорами черрі по-польськи нам знадобиться:

- 1 кг свіжих огірків (краще обирати невеликі огірки)
- 4-5 зубчиків часнику
- 2-3 листа хріну
- 2-3 лаврових листи
- 500 г помідорів черрі
- 2 столові ложки солі
- 1 столова ложка цукру
- Декілька крапель есенції (на ваш вибір)

Спосіб приготування заготовки за рецептом маринованих огірків з помідорами черрі по-польськи:

Огірки для маринованих огірків з помідорами черрі по-польськи перед початком консервування рекомендується не лише вимити, а й замочити у холодній воді на кілька годин. Це допоможе позбавитися можливої ​​гіркоти, яка може бути в огірках.

Перш ніж почати укладати огірки в банки за рецептом маринованих огірків з помідорами чері по-польськи, необхідно добре промити та простерилізувати содою банки та кришки. Це важливо для забезпечення безпеки та тривалого зберігання консервів. Якщо вам потрібна інформація про те, як правильно стерилізувати банки, ви можете звернутися до окремих статей на цю тему, які надані в посиланнях наприкінці рецепту.

На дно банок слід викласти очищений часник для маринованих огірків з помідорами чері по-польськи, вимите листя хріну та лавровий лист. Після цього можна укласти огірки за рецептом маринованих огірків із помідорами чері по-польськи. Рекомендується вибирати огірки невеликого розміру, щоб вони добре поміщалися в баночках і створювали гарний зовнішній вигляд за рецептом маринованих огірків із помідорами чері польською.

Помідори черрі також необхідно промити і рівномірно розкласти банками до самого верху за рецептом маринованих огірків з помідорами черрі по-польськи.

Потім банки слід залити окропом. Важливо робити це поступово, щоб уникнути можливого тріщання скла. Закрийте баночки з маринованими огірками з помідорами черрі по-польському кришками і залиште їх наполягати протягом 15-20 хвилин. Після цього, злийте воду в раковину.

Далі в банки з маринованими огірками з помідорами чері по-польському можна додати сіль та цукор. Наприклад, якщо ви використовуєте 3 банки об'ємом 700 мл, на кожну банку можна покласти третину столової ложки солі та 1 столову ложку цукру. Потім знову залийте банки з маринованими огірками з помідорами чері по-польському окропом, додайте третю чайну ложку есенції в кожну банку і закатайте кришками.

Переверніть банки нагору дном і накрийте їх чимось теплим. Залишіть банки з маринованими огірками з помідорами черрі по-польськи в такому стані до повного остигання приблизно на 1-2 доби. Після цього можна перевернути банки назад і прибрати їх на зберігання в прохолодне місце. Смачного!

Читайте також:

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків із м'ясом

Такої принади ви ще не куштували: рецепт домашньої ковбаси в харчовій плівці

Ви закачаєтесь від цього смаку: рецепт кабачково-яблучної аджики із солодким перцем