Картопля, фарширована ніжними грибами: рецепт смаколиків на всі випадки

Ця страва поєднує в собі ніжну запечену картоплю з насиченою, ароматною грибною начинкою, створюючи ідеальне блюдо для повсякденних вечерь або особливих випадків.

Використовуючи прості і доступні інгредієнти, воно завжди виходить ситним, ароматним і смачним.

Інгредієнти

1 кг картоплі

300 г свіжих грибів

100 г шинки або бекону

1 яйце

50 г твердого сиру

Сіль і спеції за смаком

Картопля, фарширована грибами
Картопля, фарширована грибами

Спосіб приготування:

Почніть з того, що вимийте картоплю і розріжте її навпіл. Покладіть її зрізом вниз на деко і запікайте недовго, поки вона не почне розм'якшуватися.

Після невеликого охолодження виріжте з картоплі невеликі поглиблення, в які буде поміщатися начинка.

Наріжте і обсмажте гриби до золотисто-коричневого кольору. Додайте невеликі кубики шинки, тертий сир і збите яйце, помішуючи до однорідної маси.

Потім викладіть грибну суміш у підготовлені картопляні половинки, щедро наповнюючи кожну.

Поверніть фаршировану картоплю в духовку і готуйте до тих пір, поки начинка не загусне, а картопля не стане м'якою, створюючи смачну, цілісну страву.

Нагадаємо, найсмачніший салат із оселедця, картоплі та яблук з перепелиними яйцями: цей рецепт затьмарить "Шубу" та Олів'є"

Раніше «hyser» повідомляв, пиріжки з квашеною капустою: рецепт із секретом, який благатимуть розкрити

Як повідомляв «hyser», рецепт ідеальної малосольної скумбрії: смачніший за червону рибу і будь-яке оселедце