Картопля, фарширована ніжними грибами: рецепт смаколиків на всі випадки
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦя страва поєднує в собі ніжну запечену картоплю з насиченою, ароматною грибною начинкою, створюючи ідеальне блюдо для повсякденних вечерь або особливих випадків.
Використовуючи прості і доступні інгредієнти, воно завжди виходить ситним, ароматним і смачним.
Інгредієнти
1 кг картоплі
300 г свіжих грибів
100 г шинки або бекону
1 яйце
50 г твердого сиру
Сіль і спеції за смаком
Спосіб приготування:
Почніть з того, що вимийте картоплю і розріжте її навпіл. Покладіть її зрізом вниз на деко і запікайте недовго, поки вона не почне розм'якшуватися.
Після невеликого охолодження виріжте з картоплі невеликі поглиблення, в які буде поміщатися начинка.
Наріжте і обсмажте гриби до золотисто-коричневого кольору. Додайте невеликі кубики шинки, тертий сир і збите яйце, помішуючи до однорідної маси.
Потім викладіть грибну суміш у підготовлені картопляні половинки, щедро наповнюючи кожну.
Поверніть фаршировану картоплю в духовку і готуйте до тих пір, поки начинка не загусне, а картопля не стане м'якою, створюючи смачну, цілісну страву.
Раніше «hyser» повідомляв, пиріжки з квашеною капустою: рецепт із секретом, який благатимуть розкрити
Як повідомляв «hyser», рецепт ідеальної малосольної скумбрії: смачніший за червону рибу і будь-яке оселедце