Як приготувати святковий салат із оселедця, картоплі та яблук з перепелиними яйцями
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
3 середні картоплини
2 філе оселедця
1 хрумке яблуко
1 невелика червона цибулина
5 перепелиних яєць
1 огірок
Для соусу-заправки:
1 чайна ложка американської гірчиці
1 чайна ложка яблучного оцту
3 столові ложки оливкової олії
Інструкція з приготування:
Відваріть картоплю до м'якості, потім дайте їй повністю охолонути, перш ніж очистити та нарізати великими шматочками.
Зваріть яйця перепелині круто близько 4-5 хвилин, охолодіть під холодною водою і очистіть. Розріжте кожне навпіл.
Наріжте огірок тонкими півкільцями; очищення необов'язкове.
Наріжте червону цибулю тонкими півкільцями.
Видаліть серцевину у яблука і наріжте його середніми шматочками, зберігши шкірку додаткового кольору, якщо хочете.
Якщо ви використовуєте цілий оселедець, видаліть кістки та шкіру, потім наріжте на невеликі шматочки.
Після цього у великій мисці змішайте картоплю, шматочки яблук, скибочки огірка, цибулю, перепелині яйця та шматочки оселедця.
Збийте гірчицю, яблучний оцет та оливкову олію до однорідної консистенції. Залийте салат заправкою і акуратно перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно покрилися нею.
Ось і все, перекладіть на блюдо сервіровки і відразу ж подавайте в якості святкової закуски або гарніру.
Нагадаємо, пиріжки з квашеною капустою: рецепт із секретом, який благатимуть розкрити
Раніше «hyser» повідомляв, секрет найсмачнішої та хрусткий квашеної капусти: скільки потрібно додавати солі – рецепт
Як повідомляв «hyser», торт "Пташине молоко" без випічки: простий і швидкий рецепт смачних ласощів