Якщо вам потрібен десерт, який готується швидко, не вимагає духовки і виходить неймовірно м'яким і насиченим, торт - ідеальний вибір.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНа його приготування йде всього кілька хвилин активного часу, а текстура настільки гладка і кремова, що легко може конкурувати з відомими листковими десертами.
Що вам знадобиться:
Печиво «топлене молоко» - 350 г
Сир - 600 г
Жирна сметана - 150 г
Цукор — 100 г
Какао-порошок - 1 столова ложка
Гаряча вода - близько 100 мл
Шоколадна плитка.
Молоко - 30 мл
Спосіб приготування:
Змішайте сир, сметану та цукор у блендері та збивайте до отримання однорідної повітряної маси.
Розмішайте какао-порошок з гарячою водою (окропом) до повного розчинення та отримання однорідної маси.
Викладіть дно форми печивом. Злегка змочіть його какао-сумішшю, потім намажте зверху шаром крему.
Продовжуйте викладати шари печива та крему, доки не використовуєте всі інгредієнти.
Потім між шарами можна додати фрукти чи шоколад – особливо добре підійдуть вишня (свіжа чи консервована), нарізані банани чи тертий шоколад.
Розламайте шоколад на шматочки, трохи нагрійте його з молоком і перемішуйте до отримання однорідної глазурі. Помірно полийте нею торт.
Ось і все накрийте десерт і поставте в холодильник на кілька годин, бажано на ніч, щоб він застиг і аромати змішалися.
Нагадаємо, найсмачніша картопля, фарширована грибами: ідеальний рецепт на Новий рік та щодня
Раніше «hyser» повідомляв, салат із оселедця, картоплі та яблук з перепелиними яйцями: цей рецепт затьмарить "Шубу" та Олів'є"
Як повідомляв «hyser», секрет смачної та хрумкої квашеної капусти: скільки потрібно додавати солі – рецепт