Якщо вам потрібен десерт, який готується швидко, не вимагає духовки і виходить неймовірно м'яким і насиченим, торт - ідеальний вибір.

На його приготування йде всього кілька хвилин активного часу, а текстура настільки гладка і кремова, що легко може конкурувати з відомими листковими десертами.

Що вам знадобиться:

Печиво «топлене молоко» - 350 г

Сир - 600 г

Жирна сметана - 150 г

Цукор — 100 г

Какао-порошок - 1 столова ложка

Гаряча вода - близько 100 мл

Шоколадна плитка.

Молоко - 30 мл

Торт
Торт

Спосіб приготування:

Змішайте сир, сметану та цукор у блендері та збивайте до отримання однорідної повітряної маси.

Розмішайте какао-порошок з гарячою водою (окропом) до повного розчинення та отримання однорідної маси.

Викладіть дно форми печивом. Злегка змочіть його какао-сумішшю, потім намажте зверху шаром крему.

Продовжуйте викладати шари печива та крему, доки не використовуєте всі інгредієнти.

Потім між шарами можна додати фрукти чи шоколад – особливо добре підійдуть вишня (свіжа чи консервована), нарізані банани чи тертий шоколад.

Розламайте шоколад на шматочки, трохи нагрійте його з молоком і перемішуйте до отримання однорідної глазурі. Помірно полийте нею торт.

Ось і все накрийте десерт і поставте в холодильник на кілька годин, бажано на ніч, щоб він застиг і аромати змішалися.

Нагадаємо, найсмачніша картопля, фарширована грибами: ідеальний рецепт на Новий рік та щодня

Раніше «hyser» повідомляв, салат із оселедця, картоплі та яблук з перепелиними яйцями: цей рецепт затьмарить "Шубу" та Олів'є"

Як повідомляв «hyser», секрет смачної та хрумкої квашеної капусти: скільки потрібно додавати солі – рецепт