Ні для кого не секрет, що кабачок – смачний дієтичний овоч, високо шанований у кулінарії. Ще б пак, страви з кабачків напрочуд різноманітні та оригінальні. З цього овоча готують ікру, овочеве рагу, оладки та навіть варення. Однак особливою популярністю у господарок користуються рулетики з кабачків та кабачкові рулети з різною начинкою.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКабачково-гарбузовий рулет із сиром та яйцем завжди виручить господиню, коли несподівано прийшли гості, або коли просто смажені кабачки набридають, а врожай просить новаторських ідей.
Отже, щоб приготувати кабачково-гарбузовий рулет із сиром та яйцем, збираємо такий набір продуктів:
- Цукіні або звичайні кабачки 300-350 г;
- гарбуз 150 г;
- яйця 2 штуки;
- соль ½ ч. ложки;
- борошно пшеничне 80-100 г;
- олія 1 ст. ложка;
- сир 100 г;
- зелень ¹⁄₂ пучка;
- майонез за смаком
- Вага гарбуза вказана в очищеному вигляді.
- Молоді кабачки з тонкою шкіркою чистити необов'язково.
Деко застеліть пергаментом і збризкайте маслом. Рівним шаром розподіліть тісто.
Деко ставимо в заздалегідь розігріту до 180 ° С духовку і запікаємо 15-20 хвилин (але тісто не засмажуємо: воно повинно залишатися м'яким і пластичним). Коли корж набуде золотистого відтінку – можна виймати з духовки.