Рецепт молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі не потребує особливих навичок для приготування по-справжньому смачної страви.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі нам знадобиться:

  • Кабачки - 2 шт.
  • Фарш курячий - 300 г
  • Яйця – 2-3 шт.
  • Молоко - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Соль - 1 ч. л.
  • Паприка мелена – 0,5 ч. л.
  • Олія соняшникова - для смаження

Спосіб приготування страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі:

1. У фарш для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі додайте пів чайної ложки солі і добре перемішуйте, щоб сіль рівномірно розподілилася.

2. Приготуйте кляр для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі. Збийте яйця з половиною чайної ложки солі, паприкою та молоком. Якщо яйця маленькі, візьміть 3 штуки, якщо великі – 2 достатньо.

3. Додайте борошно в кляр для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі й добре розмішайте, щоб вийшла однорідна консистенція. Кляр для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі готовий.

4. Наріжте кабачки кружальцями завтовшки близько 3-5 мм.

5. На один кружок кабачка для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі покладіть трохи фаршу, потім накрийте другим кружечком і злегка притисніть.

6. Робіть так з кожним кабачком та порцією фаршу для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі.

7. Розігрійте сковороду і додайте олію для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі. Зменшити вогонь до мінімуму. Вмочіть кожну заготовку з кабачка в клярі і викладіть на сковороду. Обсмажуйте кабачки в клярі з обох боків до золотистої скоринки.

8. Страва за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі прикрасьте свіжою зеленню та подайте до столу.

Такий рецепт приготування страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі додасть новий смак та аромат вашому обіду чи вечері. Насолоджуйтеся соковитими та апетитними молодими кабачками "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі!

Читайте також:

Будете потай красти з холодильника: рецепт консервованої огіркової ікри на зиму

Це справжній делікатес: рецепт грибної ікри з опеньків. Заготівля на зиму

Усі думатимуть, що це ананаси: рецепт маринованих кабачків на зиму