Рецептів кабачкової ікри дуже багато. І справді, щоб якось урізноманітнити смак цієї закуски, хтось додає до кабачків нові фрукти чи овочі, а хтось використовує різні заправки та спеції. Як виявилося, готувати кабачкову ікру можна навіть із майонезом та мивіною.

Отже, щоб приготувати ікру з молодих кабачків та мівіни, знадобляться такі продукти:

  • кабачки 2-3 штуки;
  • цибуля ріпчаста 2-3 штуки;
  • майонез 100 г;
  • томатна паста 100 г;
  • приправа "Мивина" 1 ст. ложка.

Очистіть кабачки та цибулю. Добре промийте під проточною водою. Через м'ясорубку з дрібною насадкою пропустіть кабачки та цибулю.

У сковороду налийте олію, добре її нагрійте. Надішліть туди перемелені овочі, томіть під закритою кришкою на повільному вогні приблизно годину.

Додайте майонез, томатну пасту та приправу "Мівіна". Варіть ще 30 хвилин.

Ікра має трохи зменшитися в обсязі.

Готову ікру розкладіть по банках і, коли охолоне, поставте в холодильник.

Щоб заготовити на зиму, ікру в банках потрібно простерилізувати чи додати лимонну кислоту перед закінченням приготування.

Читайте також:

Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі

Це просто божественно: рецепт яєчні з молодими кабачками, сиром та помідорами.

"Рубіновий налив": такий рецепт варення з полуниці ви ще не куштували