Приготування рулетиків з лавашу з кабачками та сиром не займе багато часу, але от враження від рулетиків з лавашу з кабачками та сиром залишиться з вами надовго.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування страви за рецептом рулетиків з лаваша з кабачками та сиром читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом рулетиків з лавашу з кабачками та сиром нам знадобиться:
Спосіб приготування страви за рецептом рулетиків з лавашу з кабачками та сиром:
Крок 1: Підготовка продуктів для рулетиків з лаваша з кабачками та сиром
- Наріжте кабачки на тонкі пластинки завтовшки 0,2-0,3 см.
Крок 2: Обсмажування кабачків для рулетиків з лавашу з кабачками та сиром
- Розігрійте сковороду з 1-2 чайними ложками олії.
- Викладіть пластинки кабачків на сковороду і обсмажте на середньому вогні приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку до досягнення м'якості. Повторюйте цей процес для всіх кабачків, при необхідності додаючи олію.
- Викладіть обсмажені пластинки на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.
Крок 3: Приготування соусу для рулетиків з лавашу з кабачками та сиром
- Очистіть часник і натріть його на дрібній тертці або пропустіть через прес.
- Додайте натертий часник до майонезу та ретельно перемішайте.
Крок 4: Складання рулетиків з лаваша з кабачками та сиром
- Розкладіть лист лаваша на робочій поверхні і нанесіть половину соусу майонезно-чесночного на один бік лаваша.
- В один ряд викладіть половину обсмажених кабачків на соус.
- Посоліть і поперчіть кабачки до смаку.
- Натріть половину твердого сиру на середній тертці і рівномірно розподіліть його на кабачках і частині лаваша, що залишилася.
Крок 5: Скручування рулетиків з лаваша з кабачками та сиром
- Поверніть лаваш із начинкою в щільний рулет, починаючи з боку з кабачками.
- Повторіть цей процес для другого рулету, використовуючи соус, кабачки і сир, що залишився.
Крок 6: Нарізка рулетиків з лаваша з кабачками та сиром
- Наріжте рулети на шматочки шириною приблизно 3-4 див.
Крок 7: Обсмажування рулетиків з лаваша з кабачками та сиром
- Збийте яйця з невеликою щіпкою солі у мисці.
- Обмочіть кожен шматочок рулету в яєчній суміші.
- Розігрійте сковороду з 30 мл олії.
- Викладіть рулетики на сковороду та обсмажте їх на середньому вогні по 1-2 хвилини з кожного боку, до легкого підрум'янювання.
Крок 8: Подача рулетиків з лаваша з кабачками та сиром
- Викладіть готові рулетики на тарілку.
- Подавайте їх гарячими або остиглими, насолоджуючись смаком та ароматом.
- Смачного!
Читайте також:
Взимку ви будете в захваті: рецепт маринованих слив із кісточкою від Євгена Клопотенка
Це просто божественно: рецепт яєчні з молодими кабачками, сиром та помідорами.
Розсіл захочеться пити склянками: рецепт швидких малосольних помідорів