- крабові палички 10 шт;
- сир прибалтійський 50 г;
- яйця 2 шт.;
- майонез провансаль 2-3 ст. л.;
- укроп 1 пучок;
- часник 2 шт.;
- листя салату.
Крабові палички потрібно добре розморозити – ідеально буде, якщо вони кілька годин постоять за кімнатної температури.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатисяважливо!
- Щоб страва вийшла смачною, купуйте якісні крабові палички перевіреної марки.
Вивернути кожну паличку на виворот.
Яйця та шматочок твердого сиру потрібно подрібнити на дрібній тертці, щоб начинка вийшла однорідною та ніжною.
У мисці змішуємо терті варені яйця, тертий сир і пресований часник, додаємо дрібно нарубаний кріп. Начинку для фаршированих крабових паличок потрібно заправити майонезом та добре перемішати.
Далі розгортаємо пластом крабову паличку та намазуємо начинку з вивороту. Згорнути рулетиком.
важливо!
- Для краси та додаткового смаку можна покласти на начинку тонкий довгий брусочок свіжого огірка або червоного болгарського перцю (як у роли) і згорнути рол так, щоб огірок на зрізі опинився посередині.
Розрізати палички навпіл наискосок. Викласти на блюдо із листям салату.
Читайте також:
Під нього піде не один келих: рецепт ситного "пивного салату", від якого ви не відмовитеся
Шикарно освіжає у спеку: рецепт квасу із городнього салату. Інакше називається "квашений салат"
Чоловіки від нього у захваті: рецепт любовного салату "Нічна коханка". Ніч буде шаленою
Такого ви не куштували: рецепт ситного салату "Спокуса для чоловіка"