Літо – пора холодних напоїв, зокрема пива. І іноді під пиво хочеться домашніх снеків та закусок, які будуть насичені улюбленими смаками. І сьогодні ми розповімо, як приготувати смачну закуску за рецептом гостреньких сирних паличок із листкового тіста.

Детальніше про закуску, яку можна приготувати під пиво за рецептом гостреньких сирних паличок із листкового тіста, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом гостреньких сирних паличок з листкового тіста нам знадобиться:

Тісто дріжджове листкове - 1 лист
Сир твердий - 100 г
Зелень кропу
Майонез - 1 ст.л.
Томат-паста - 1 ст.л.
Гірчиця - 1 ч.л.
Перець чорний мелений - за смаком
Коріандр - за смаком
Сіль за смаком

Спосіб приготування закуски за рецептом гостреньких сирних паличок із листкового тіста:

Для приготування закуски за рецептом гостреньких сирних паличок із листкового тіста потрібно правильно підготувати інгредієнти. Сир необхідно натерти на великій тертці, щоб він був рівномірно розподілений тестом.

Потім необхідно тонко розкотити тісто і розрізати навпіл. Наступним кроком буде змішати всі приправи та спеції, а потім змастити приготованим соусом одну половину тесту. Для того щоб сирні палички були смачними та ароматними, зверху слід присипати дрібно нарізаною зеленню та посипати сиром.

Потім необхідно накрити зверху другою частиною тесту та нарізати смужками. Кожну смужку потрібно акуратно скрутити та викласти на деко. Для того, щоб сирні палички були хрусткими, слід відправити лист у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Закуска під пиво за рецептом гостреньких сирних паличок із листкового тіста готова. Її можна прикрасити зеленню та подати на стіл. Головне пам'ятати, що закуску під пиво за рецептом гостреньких сирних паличок із листкового тіста варто подавати по охолоджене пиво!

Смачного! Не забувайте готувати із задоволенням, любов'ю та увагою до деталей.

Читайте також:

Такі так, це насолода: єврейський рецепт картопляного пирога зі смаженою цибулею

Будете клацати як насіння: рецепт крабових паличок, обсмажених у яйці та сухарях

Ситно та з сюрпризом: рецепт пишних млинців з начинкою із сиру та ковбаси