Приготування фаршированого батона з оселедцем та яйцями - напрочуд смачне заняття. Але щоб фарширований батон з оселедцем і яйцями вийшов ідеальним, потрібно дотримуватися кількох важливих кроків.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом фаршированого батона з оселедцем і яйцями читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви за нашим рецептом фаршированого батона з оселедцем та яйцями нам знадобиться:

  1. 1. Оселедець слабосолона - 0,5 шт.
  2. 2. Батон білий - 0,5 шт.
  3. 3. Яйце куряче - 1 шт.
  4. 4. Сир плавлений - 100 г.
  5. 5. Олія вершкове - 3 ст. л.

Спосіб приготування страви за нашим рецептом фаршированого батона з оселедцем та яйцями:

1. Підготовка інгредієнтів для фаршированого батона з оселедцем та яйцями .
Перед початком приготування необхідно уважно підготувати інгредієнти. Батон придбайте заздалегідь, щоб дати йому час трохи підсихати. Яйця потрібно зварити круто, а оселедець очистити від кісток та шкірки.

2. Починаємо готувати фарширований батон з оселедцем та яйцями.
Розріжте батон на дві половини вздовж, акуратно видаліть м'якоть і перекладіть в миску. Кожну половину батона промажте м'яким вершковим маслом, а залишки олії додайте до м'якоті батона. Яйця розріжте вздовж на дві половини, а оселедець покладете в одну половину батона. Розрізом нагору покладете на другу половину батона половинки яйця.

3. Приготування начинки для фаршированого батона з оселедцем та яйцями.
Додайте плавлений сир у миску з м'якоттю батона, використовуючи блендер, подрібніть суміш до однорідного стану. Розділіть однорідну масу на дві частини, якими необхідно заповнити обидві частини батона.

4. Об'єднання та зберігання фаршированого батона з оселедцем та яйцями.
Акуратно з'єднайте дві половини батона, притисніть їх разом, щоб начинка не розвалилася. Загорніть батон харчовою плівкою та поставте в холодильник на ніч. Завдяки цьому батон насититься смаком і стане ароматною закускою, яка порадує всіх гостей.

Ваш фарширований батон з оселедцем та яйцями готовий! Ви можете експериментувати зі складом начинки, додавати улюблені інгредієнти та змінювати кулінарні прийоми на свій смак.

Читайте також:

Називається "домашня червона ікра": рецепт закуски оселедця з томатним соком. Це щось

Захочеться їсти без зупинки: рецепт сосисок у лаваші з картопляно-сирною шубкою

Просто неможливо відірватися: рецепт фаршированої пекінської капусти з сиром та рибою