Найчастіше салат з яловичиною, шинкою, печерицями та маринованими огірками подають як закуску. Він дуже добре поєднується з картоплею. Однак, враховуючи його ситність, можна подавати і як самостійну страву.

Що нам знадобиться для приготування салату:

Яловичина (м'якоть) – 290 г

Печериці – 200 г

Огірки мариновані (великі) – 100 г (2 шт.)

Шинка – 170 г

Кріп свіжий – 20 г

Майонез – 50 г (2 ст. ложки)

Олія - ​​1 ст. ложка

Лавровий лист – 2 шт.

Перець чорний горошком – 2-3 шт.

Соль – 1/4 ч. ложки

Перець чорний мелений – 1/4 год. Ложки.

Процес приготування:

Для початку потрібно відварити яловичину, додавши у воду лавровий лист, сіль та перець за смаком. Довго варити не треба - достатньо 40-50 хвилин. Далі яловичину потрібно остудити. Якщо маєте час – краще дати їй охолонути прямо в бульйоні.

Потім нарізаємо соломкою, що остигнула яловичину. Відразу після цього беремо вимиті печериці та нарізаємо їх пластинками. Гриби викладаємо на сковороду та обсмажуємо близько 8 хвилин, щоб пішла вся рідина.

Потім нарізаємо кубиками шинку, а солоні огірки – соломкою. Не забуваємо дрібно нарізати кріп.

У салатник викладаємо яловичину, печериці, шинку, мариновані огірки, кріп та майонез.

До підготовлених інгредієнтів додаємо сіль та чорний мелений перець.

Перемішуємо салат., Викладаємо салат в тарілку і подаємо до столу.

Читайте також:

Буде шикарний урожай: яка мітка має бути на пакеті з насінням огірків

Смакування для всієї родини: рецепт рулету з лавашу з макаронами, ковбасою та сиром

У Росії почнуться облави: повістки надсилатимуть навіть через інтернет. Ніхто не відвертеться