Найчастіше салат з яловичиною, шинкою, печерицями та маринованими огірками подають як закуску. Він дуже добре поєднується з картоплею. Однак, враховуючи його ситність, можна подавати і як самостійну страву.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЩо нам знадобиться для приготування салату:
Яловичина (м'якоть) – 290 г
Печериці – 200 г
Огірки мариновані (великі) – 100 г (2 шт.)
Шинка – 170 г
Кріп свіжий – 20 г
Майонез – 50 г (2 ст. ложки)
Олія - 1 ст. ложка
Лавровий лист – 2 шт.
Перець чорний горошком – 2-3 шт.
Соль – 1/4 ч. ложки
Перець чорний мелений – 1/4 год. Ложки.
Процес приготування:
Для початку потрібно відварити яловичину, додавши у воду лавровий лист, сіль та перець за смаком. Довго варити не треба - достатньо 40-50 хвилин. Далі яловичину потрібно остудити. Якщо маєте час – краще дати їй охолонути прямо в бульйоні.
Потім нарізаємо соломкою, що остигнула яловичину. Відразу після цього беремо вимиті печериці та нарізаємо їх пластинками. Гриби викладаємо на сковороду та обсмажуємо близько 8 хвилин, щоб пішла вся рідина.
Потім нарізаємо кубиками шинку, а солоні огірки – соломкою. Не забуваємо дрібно нарізати кріп.
У салатник викладаємо яловичину, печериці, шинку, мариновані огірки, кріп та майонез.
До підготовлених інгредієнтів додаємо сіль та чорний мелений перець.
Перемішуємо салат., Викладаємо салат в тарілку і подаємо до столу.
Читайте також:
Буде шикарний урожай: яка мітка має бути на пакеті з насінням огірків
Смакування для всієї родини: рецепт рулету з лавашу з макаронами, ковбасою та сиром
У Росії почнуться облави: повістки надсилатимуть навіть через інтернет. Ніхто не відвертеться