Слід звернути увагу на те, що важливе значення у виготовленні та смаку пиріжків має начинка, з якою їх готують. Існує безліч варіантів начинки на будь-який смак, простих і швидких, і не дуже.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЯк пише Клатч, її роблять з усіляких продуктів: м'яса, риби, грибів, овочів, фруктів. Таке дріжджове тісто смакує з будь-якою начинкою. Рекомендуємо спробувати поданий нами рецепт начинки, адже вона має просто неймовірний смак, та ще й з такою начинкою ваші пиріжки повільно черствітимуть, тому ви матимете змогу по-справжньому насолодитись цими кулінарними шедеврами.
Інгредієнти для тіста:
дріжджі 40 гр
яйця 2+1
цукор 150 гр
маргарин 200 гр
сметана 200 гр
борошно 800 гр
сіль
Варіант начинки:
родзинки 100 гр
джем 100 гр
яблуко 3 шт
горіхи 100 гр
кориця за смаком
вода
Потрібно почистити яблука, нарізати їх. Тушкувати всі перелічені інгредієнти для начинки разом з водою.
Приготування:
Змішуємо сметану, цукор, сіль та дріжджі. Додаємо до маси 2 яйця, перемішуємо. Після повного змішування цих інгредієнтів додаємо маргарин та знову вимішуємо. В отриману масу просієваємо 300 гр борошна, ретельно вимішуємо. Накриваємо тісто плівкою, залишаємо у теплому без протягів місці на 40 хвилин, аби дріжді почали свою магічну дію. Коли тісто піднялось, додаємо ще 300 грамів борошна та перемішуємо. Після цього додаємо останню порцію борошна 200 грамів, остаточно вимішуємо тісто та розділяємо на 4 частини, з яким ми і ліпитимемо окремі пиріжки. Виліплюємо, додаємо начинку та трішечки змазуємо жовтком для румʼяної блискучої скоринки. Випікаємо 20-30 хвилин на 180 градусах за Цельсієм, подаємо до столу та насолоджуємось!
Читайте також:
Звичної доплати не буде: пенсіонерів попередили щодо виплат.
Весна прийшла: незвичайний рецепт рису з яйцями та черемшею. Це варто спробувати.
Ідеально для села: в Італії знайшли унікальне ЗАЗ "Таврія" для фермерів.