Один досвідчений український кухар поділився ностальгічним рецептом приготування найсмачнішої ковбаси з картоплі та м'яса, натхненною стравою.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
1 кг картоплі (очищеної).
100 г цибулі.
350 г свинячої грудинки.
100 г копченого бекона.
300 г цибулі для смаження.
100 грам вершків (30%)
Приправи для картоплі (з сіллю).
2 метри ковбасної оболонки (кишки).
Інструкції з приготування:
Злегка підморозьте грудинку свинячу, потім дрібно наріжте її і обсмажте на сковороді. Для додаткового смаку додайте копчений бекон і дрібно нарізану цибулю.
Обсмажуйте суміш до того часу, поки цибуля стане золотисто-коричневим. За бажання замість бекону можна використовувати додаткове м'ясо.
Ретельно натріть або подрібніть у блендері картопля і одну свіжу цибулину, не перетворюючи їх на пюре.
Вмішайте в терту картоплю вершки (або домашню сметану) та приправу із сіллю, все ретельно перемішайте.
Наповніть оболонку картопляною сумішшю, стежачи за тим, щоб вона не переповнювалася, щоб не луснула під час приготування. Зв'яжіть кінці оболонки та проколіть її в кількох місцях.
Додайте трохи води, потім запікайте в духовці при температурі 175–180 °C протягом приблизно 40 хвилин або поки ковбаса не стане золотисто-коричневою.
Цей рецепт пропонує ситну та ароматну страву з багатим поєднанням картоплі, м'яса та копченого сала, що ідеально підходить для тих, хто шукає смак традиційної української кухні.
Читайте також:
Торт "Зимова вишня" на новорічні свята: рецепт ідеальних ласощів на кефірі
Смажена картопля завжди буде ідеальною і не злипнеться: рецепт із окропом, який вразить
Для застілля і на кожен день: рецепт соковитої та хрумкої мокрівки по-корейськи – таку не продають