Український кулінарний блогер нещодавно представив свій перевірений метод приготування бездоганно хрусткої смаженої картоплі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСпираючись на багаторічний досвід роботи на професійній кухні, спец поділився порадами, які допоможуть вам завжди ідеально готувати страву і не допускати злипання.
Необхідні інгредієнти:
500 грамів картоплі.
50 мілілітрів рослинної олії.
1 цибулина.
Часник (за смаком).
Свіжа зелень (за бажанням).
Сіль і перець.
Спосіб приготування:
Наріжте картоплю на однакові шматочки завтовшки близько 3-4 мм. Щоб видалити надлишки крохмалю, опустіть скибочки в киплячу воду і швидко перемішайте, потім ретельно злийте воду і промокніть рушником.
Потім розігрійте рослинну олію в сковороді. Коли олія нагріється, додайте картоплю і дайте їй обсмажитися протягом перших двох хвилин. Акуратно помішуйте кожні пару хвилин на середньому вогні протягом приблизно 10 хвилин.
Дрібно наріжте цибулю і додайте її в сковороду. Продовжуйте смажити ще 10 хвилин, періодично помішуючи, щоб забезпечити рівномірне приготування.
Ось і все, додайте дрібно нарізаний часник і зелень, а потім посипте сіллю і перцем. Усе перемішайте й одразу подавайте.
Читайте також:
Для застілля і на кожен день: рецепт соковитої та хрумкої мокрівки по-корейськи – таку не продають
Такої смакоти не готують навіть німці: рецепт пікантного супу з квашеною капустою та сосисками
Як приготувати повітряний "Медовик" без випікання: рецепт на швидку руку, який крутіший за класику