Звичайно, зараз лише листопад, але багато хто вже думає про новорічне меню. І це не дивно, адже якщо готувати щось нове, потрібно випробувати рецепт заздалегідь.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПропонуємо вам ознайомитися з рецептом салату з печериць, курячої грудки та моркви по-корейськи.
Інгредієнти:
- Куряча грудка;
- Печериці смажені;
- Цибуля ріпчаста смажена;
- Яйце - 1 шт.;
- Морква корейською;
- Огірок свіжий – 1 шт.;
- Сир твердий.
Інгредієнти для соусу:
- Майонез - 200 г;
- Томатна паста - 35 г;
- Чеснок — зубчик.
Приготування салату з печерицями:
1. Можна попередньо перед жаркою курки замаринувати м'ясо, змішати з чорним меленим перцем, сіллю, олією, паприкою, приправою до м'яса. Обсмажуємо курку цілком у сковороді або запікаємо в духовці.
2.Нарізаємо тонкою соломкою обсмажену курку. Аналогічно нарізаємо огірок, змішуємо в салатнику з куркою.
3. Обсмажуємо печериці разом із цибулею, додаємо в салат разом із корейською морквою. Відварене яйце натираємо на великій тертці салат.
4. Для соусу змішуємо майонез з томатною пастою та пропущеним через прес зубчиком часнику. Викладаємо соус у салат і ретельно перемішуємо.
5.При сервіруванні натираємо на верхівку салату сир на великій тертці. Також прикрашаємо салат гілочками кропу.
Читайте також:
Французький жульєн відпочиває: рецепт ніжних курячих ніжок із грибами у вершковому соусі.
Ви впораєтеся за 15 хвилин: рецепт сирного десерту з ананасом та маком.