Звичайно, зараз лише листопад, але багато хто вже думає про новорічне меню. І це не дивно, адже якщо готувати щось нове, потрібно випробувати рецепт заздалегідь.

Пропонуємо вам ознайомитися з рецептом салату з печериць, курячої грудки та моркви по-корейськи.

Салат з печерицями, кадр з відео
Салат з печерицями, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Куряча грудка;
  • Печериці смажені;
  • Цибуля ріпчаста смажена;
  • Яйце - 1 шт.;
  • Морква корейською;
  • Огірок свіжий – 1 шт.;
  • Сир твердий.

Інгредієнти для соусу:

  • Майонез - 200 г;
  • Томатна паста - 35 г;
  • Чеснок — зубчик.

Приготування салату з печерицями:

1. Можна попередньо перед жаркою курки замаринувати м'ясо, змішати з чорним меленим перцем, сіллю, олією, паприкою, приправою до м'яса. Обсмажуємо курку цілком у сковороді або запікаємо в духовці.

2.Нарізаємо тонкою соломкою обсмажену курку. Аналогічно нарізаємо огірок, змішуємо в салатнику з куркою.

3. Обсмажуємо печериці разом із цибулею, додаємо в салат разом із корейською морквою. Відварене яйце натираємо на великій тертці салат.

4. Для соусу змішуємо майонез з томатною пастою та пропущеним через прес зубчиком часнику. Викладаємо соус у салат і ретельно перемішуємо.

5.При сервіруванні натираємо на верхівку салату сир на великій тертці. Також прикрашаємо салат гілочками кропу.

Читайте також:

Французький жульєн відпочиває: рецепт ніжних курячих ніжок із грибами у вершковому соусі.

Ви впораєтеся за 15 хвилин: рецепт сирного десерту з ананасом та маком.