Щоб котлети були соковитими та ароматними, важливо правильно підготувати цибулю, що додається у фарш.

Багато кухарів часто сперечаються, що краще: нарізати цибулю кубиками або натерти на тертці. Кожен метод має свої переваги, впливаючи як на текстуру, так і на смак популярної м'ясної страви.

Цибуля також допомагає зберігати форму під час смаження, усуваючи необхідність у додаткових інгредієнтах, таких як хліб або яйця.

Досвідчені кухарі радять пюрувати цибулю, щоб досягти бажаної соковитості котлет та покращити загальний смак страви.

Котлети, кадр з відео
Котлети, кадр з відео

Ви можете створити цибульну "м'якоть", використовуючи дрібну тертку або подрібнивши цибулю. Крім того, ви можете дрібно нарізати цибулю кубиками розміром 2-3 мм і змішати їх із кілограмом фаршу.

Для котлет із рубаного м'яса рекомендується подрібнювати цибулю ножем для досягнення найкращого результату.

Читайте також:

Ось чому борщ, вінегрет і оселедець під шубою виходять ніякими: секрети правильного варіння буряків

Рецепт ідеальної смаженої картоплі з скоринкою по-українськи: проста та ароматна страва

Торт без випікання: революційний рецепт ніжного десерту