Цей рецепт не тільки простий та бюджетний, але й неймовірно смачний.

Інгредієнти на 4 порції:

Заморожені пельмені – 800 г.

Цибуля - 4 шт.

Твердий сир – 100 г.

Яйця – 4 шт.

Майонез – 250 г

Сіль за смаком.

Перець чорний мелений – до смаку.

Зелень (за бажанням) – за смаком.

Рослинна олія.

Приготування:

Почніть із попереднього розігріву духовки.

Очистіть і вимийте цибулю, потім наріжте кубиками або дрібно подрібніть в блендері.

На сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте цибулю до золотистого кольору, іноді помішуючи. Це має зайняти близько 2-3 хвилин.

Пельмені. Фото: скріншот YouTube
Пельмені. Фото: скріншот YouTube

В іншу сковороду або форму для запікання, придатну для використання в духовці, налийте на дно трохи олії та нагрівайте її близько хвилини, поки вона не стане теплою.

Потім викладіть заморожені пельмені в один шар на розігріту сковороду або форму для запікання вниз плоскою стороною. Кількість пельменів регулюйте за необхідності, щоб покрити дно.

Після цього в мисці збийте майонез та яйця до однорідної маси.

Посипте пельмені сіллю та перцем, потім розкладіть зверху смажену цибулю.

Залийте їх приготованою майонезно-яєчною сумішшю.

Твердий сир натріть на тертці і посипте його третю пельмені.

Поставте запіканку в розігріту до 200-220 градусів духовку.

Випікайте 20 хвилин, потім дістаньте з духовки і посипте сиром, що залишився.

Поверніть блюдо в духовку і запікайте ще 20 хвилин, поки сир не стане золотистим і не почне міхуритися.

Після запікання перед подачею прикрасьте запіканку з пельменями нарізаною свіжою зеленню.

Читайте також:

За таку вечерю вас носитимуть на руках: рецепт картопляних човників з фаршем та сиром

Ресторанна насолода: рецепт курячого філе, запеченого з сиром та шпинатом

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином