Цей рецепт не тільки простий та бюджетний, але й неймовірно смачний.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти на 4 порції:
Заморожені пельмені – 800 г.
Цибуля - 4 шт.
Твердий сир – 100 г.
Яйця – 4 шт.
Майонез – 250 г
Сіль за смаком.
Перець чорний мелений – до смаку.
Зелень (за бажанням) – за смаком.
Рослинна олія.
Приготування:
Почніть із попереднього розігріву духовки.
Очистіть і вимийте цибулю, потім наріжте кубиками або дрібно подрібніть в блендері.
На сковороді розігрійте трохи олії і обсмажте цибулю до золотистого кольору, іноді помішуючи. Це має зайняти близько 2-3 хвилин.
В іншу сковороду або форму для запікання, придатну для використання в духовці, налийте на дно трохи олії та нагрівайте її близько хвилини, поки вона не стане теплою.
Потім викладіть заморожені пельмені в один шар на розігріту сковороду або форму для запікання вниз плоскою стороною. Кількість пельменів регулюйте за необхідності, щоб покрити дно.
Після цього в мисці збийте майонез та яйця до однорідної маси.
Посипте пельмені сіллю та перцем, потім розкладіть зверху смажену цибулю.
Залийте їх приготованою майонезно-яєчною сумішшю.
Твердий сир натріть на тертці і посипте його третю пельмені.
Поставте запіканку в розігріту до 200-220 градусів духовку.
Випікайте 20 хвилин, потім дістаньте з духовки і посипте сиром, що залишився.
Поверніть блюдо в духовку і запікайте ще 20 хвилин, поки сир не стане золотистим і не почне міхуритися.
Після запікання перед подачею прикрасьте запіканку з пельменями нарізаною свіжою зеленню.
За таку вечерю вас носитимуть на руках: рецепт картопляних човників з фаршем та сиром
Ресторанна насолода: рецепт курячого філе, запеченого з сиром та шпинатом
Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином