Ці курячі рулетики, начинені крабовими паличками та плавленим сиром, обов'язково порадують ваші смакові рецептори. Так, у мережі розмістили простий рецепт, як їх зробити.

Інгредієнти:

500 г курячого філе.

250 г крабових паличок.

100 г сиру плавленого.

2 яйця.

4 ст. панірувальні сухарі.

Сіль 1/3 ч. л. (за смаком).

Дрібка меленого чорного перцю (за смаком).

100 г олія (для смаження).

Інструкції:

Промийте куряче філе та обсушіть його паперовим рушником. Нарізаємо його тонкими скибочками, довжиною схожими на крабові палички. Обережно відбийте скибочки курки, щоб вони стали плоскими, використовуючи кухонний молоток і наклавши зверху харчову плівку, щоб не порвати. Приправте сіллю та перцем.

Курячі рулети з крабами
Курячі рулети з крабами

Потім натріть плавлений сир і покладіть невелику його кількість поверх кожної скибочки курки. Покладіть крабову паличку на один край і щільно поверніть рулетом.

Покладіть борошно в одну тарілку і панірувальні сухарі в іншу. В окремій мисці збийте яйця зі щіпкою солі. Обваляйте кожен курячий рулет у борошні, вмочіть його в яєчну суміш, а потім обваляйте в панірувальних сухарях, щоб він рівномірно покрився.

Після цього нагрійте олію в глибокій сковороді на середньому вогні. Обережно помістіть курячі рулети швом униз у гарячу олію. Обсмажуйте до золотистого кольору з усіх боків приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку.

Як він стане золотисто-коричневим, зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте кришкою. Дайте їм готуватися ще 15-20 хвилин або доти, доки курка не буде повністю готова і при протиканні не потече прозорий сік.

Після приготування перекладіть курячі рулети на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб скло зайве масло. Подавайте роли гарячими чи холодними, окремо чи з улюбленим соусом.

Читайте також:

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся