Картоплю вимийте і відваріть у мундирі до готовності (25 хвилин). Після картоплю дістаньте з відвару та остудіть.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками. Рибу наріжте дрібно.
У сковороді розігрійте олію, викладіть туди цибулю і обсмажте кілька хвилин.
Після цього додайте рибу і обсмажте ще дві-три хвилини.
Картоплю очистіть, натріть на середній тертці та перекладіть відразу в сковороду. Додайте сіль та перець за смаком.
Тісто розкотіть та розріжте на 6 частин.
На край кожного шматочка тіста викладіть 1-2 ст. ложки начинки.
Краї тіста змастіть збитим яйцем.
Накрийте начинку другою половиною тесту, краю защипніть вилкою.
Випікайте пиріжки за 180 градусів 20-25 хвилин.
Через деякий час перекладіть пиріжки на дошку або тарілку.
Читайте також:
Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками
Він просто дивовижний: рецепт листкового м'ясного салату з сиром, морквою та чорносливом.
Тепер він стане вашим коханим: рецепт теплого салату з куркою, помідорами та солодким перцем.