Гарячі бутерброди - дуже ситна та смачна страва на швидку руку.

Насамперед потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти для ситних гарячих бутербродів з грибами, салями та сиром:

  • батон білий – 250 г;
  • печериці – 300 г;
  • цибуля ріпчаста - 150 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • ковбаса салямі – 100 г;
  • молоко - 150 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • зелень свіжа – 10 г;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • олія рослинна - 20 мл.

важливо!

  • Батон можна замінити на будь-який хлібобулочний виріб на свій смак, наприклад, можна взяти французький багет, несолодку булку, білий хліб.
  • Печериці можна замінити гливи або лісовими грибами, попередньо відвареними.
  • Твердий сир вибирайте до смаку, головне, щоб він добре плавився.
  • Зелень підійде будь-яка до смаку.

Цибулю очистіть і наріжте невеликими шматочками.

У сковороді розігрійте олію, викладіть туди цибулю і обсмажте 4-5 хвилин на помірному вогні, помішуючи.

Печериці ретельно промийте і наріжте невеликими шматочками. Відправте в сковороду до обсмаженої цибулі і помішуючи обсмажте 4-5 хвилин на помірному вогні. Гриби до смаку потрібно підсолити і поперчити, перемішайте.

Готуйте 8-15 хвилин|мінути| на помірному вогні, помішуючи. Готові гриби зніміть з вогню і трохи остудіть.

Промийте та обсушіть кріп, видаліть товсті стебла. Зелень кропу дрібно наріжте та додайте до грибів.

Зелень перемішайте із грибами.

У глибоку миску вбийте яйце, влийте молоко будь-якої жирності. За смаком приправте сіллю та перцем.

Збовтайте ручним віночком або вилочкою до однорідності.

Кожну скибочку батона зануріть у яєчно-молочну суміш.

Викладіть скибочки батона на лист з пергаментним папером. На кожну скибочку додайте порцію грибної начинки та розрівняйте.

Твердий сир натріть на середній тертці та розподіліть поверх грибів.

Салями наріжте тонкими кружальцями, викладіть зверху на сирий тертий. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

Гарячі бутерброди з грибами, салямі та сиром відразу подавайте до столу.

Читайте також:

Самі запливатимуть у рот: рецепт гарячих бутербродів-човників з курячою грудкою, сиром та яйцем

І навіть трьох бутербродів буде мало: рецепт єврейської намазки з оселедця, плавленого сиру та моркви

Робляться швидко, а з'їдаються ще швидше: рецепт ситних бутербродів зі свининою німецькою