Курячі серця в поєднанні з квашеною капустою є чудовою стравою, що володіє яскравим і насиченим смаком.
Ця кулінарна композиція не тільки тішить смакові рецептори, але й відрізняється легкістю та дієтичністю, оскільки курячі серця практично не містять жиру. Більш того, цей рецепт є бюджетним варіантом приготування смачної та корисної страви.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування цієї страви на дві порції потрібні такі інгредієнти:
- Курячі серця - 230 г
- Квашена капуста – 230 г
- Цибуля ріпчаста - 100 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений - щіпка
- Олія - 20 мл (1 ст. ложка)
Крім того, потрібно приготувати 300 мл гарячої води.
Процес приготування наступний:
- Ретельно промити і обсушити курячі серця.
- При необхідності очистити серця від судин та згустків крові. Очищена вага має становити 230 г.
- Розігріти олію в товстостінній каструлі або казані і обсмажити серця на середньому вогні 3-5 хвилин до золотистої кірки.
- Нарізати цибулю пір'ям і додати до сердець.
- Продовжити обсмажувати ще 3-4 хвилини до м'якості цибулі.
- Залити серця 300 мл гарячої води, злегка посолити (1-2 щіпки), враховуючи, що квашена капуста вже солона.
- Тушкуйте серця під кришкою на маленькому вогні приблизно 30 хвилин до готовності.
- Промити квашену капусту під проточною водою, щоб забрати зайву кислоту.
- Додати капусту до серця, посипати перцем.
- Продовжити тушіння ще 10 хвилин. Перевірити на сіль за 2-3 хвилини до кінця тушіння і при необхідності досолити до смаку.
Страва готова до подачі!
Розкладіть по порціях і насолоджуйтесь чудовим поєднанням смаків тушкованих курячих сердець з квашеною капустою.
Смачного!
Читайте також: