Давайте приготуємо чудовий свинячо-сирний салат!
Вам знадобляться такі продукти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 300 г свинячого карбонаду (вирізка або корейка з тонким шаром жиру)
- 1 шт. цибулі
- 3 стиглих помідора
- 200 г ніжного сиру
- 100 г вершкового майонезу
- 1 ч. л. ніжного цукру
- 1 ч. л. ароматного столового оцту
- Сіль та вишукані спеції на ваш смак
Тепер розпочнемо створення цього кулінарного шедевра!
-
Почнемо з того, щоби нарізати сир маленькими, апетитними кубиками. Зверніть увагу, що чим дрібнішими будуть шматочки, тим краще!
-
Займемося помідорами. Ретельно помийте їх та акуратно наріжте на кубики. Пам'ятайте, що розмір має значення, особливо у кулінарії!
-
Тепер перейдемо до свинини. Вимийте м'ясо та обсушіть його серветкою. Наріжте тонкими пластами приблизно 0,7 см завтовшки. Давайте створимо справжній кулінарний твір і добре відб'ємо м'ясо.
-
Розігрійте сковороду з олією і обсмажте свиняче м'ясо до золотистої кірки. За бажанням додайте до м'яса трохи коньяку, щоб надати йому витонченого смаку.
-
Коли м'ясо майже готове, додайте до нього вишукані спеції та посоліть до смаку. Остудіть м'ясо.
-
Попрацюємо із цибулею. Наріжте його тонкими півкільцями, додайте цукор, сіль та оцет. Ніжно перемішайте руками, щоб цибуля маринувалась у всіх смакових нюансах.
-
У великій мисці з'єднайте обсмажене м'ясо, апетитні кубики сиру, цибулю і свіжі помідори. Додайте до цієї чудової суміші кремоподібний майонез і ще трохи посоліть на свій смак.
-
При подачі салату на стіл не забудьте прикрасити його тертим зверху на дрібну тертку сиром. Це додасть страві додаткову нотку ніжності та візуальної привабливості.
Готово!
Приємного апетиту, і насолоджуйтесь цим чудовим свиняче-сирним салатом!