Давайте приготуємо чудовий свинячо-сирний салат!

Вам знадобляться такі продукти:

  • 300 г свинячого карбонаду (вирізка або корейка з тонким шаром жиру)
  • 1 шт. цибулі
  • 3 стиглих помідора
  • 200 г ніжного сиру
  • 100 г вершкового майонезу
  • 1 ч. л. ніжного цукру
  • 1 ч. л. ароматного столового оцту
  • Сіль та вишукані спеції на ваш смак

Тепер розпочнемо створення цього кулінарного шедевра!

  1. Почнемо з того, щоби нарізати сир маленькими, апетитними кубиками. Зверніть увагу, що чим дрібнішими будуть шматочки, тим краще!

  2. Займемося помідорами. Ретельно помийте їх та акуратно наріжте на кубики. Пам'ятайте, що розмір має значення, особливо у кулінарії!

  3. Тепер перейдемо до свинини. Вимийте м'ясо та обсушіть його серветкою. Наріжте тонкими пластами приблизно 0,7 см завтовшки. Давайте створимо справжній кулінарний твір і добре відб'ємо м'ясо.

  4. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте свиняче м'ясо до золотистої кірки. За бажанням додайте до м'яса трохи коньяку, щоб надати йому витонченого смаку.

  5. Коли м'ясо майже готове, додайте до нього вишукані спеції та посоліть до смаку. Остудіть м'ясо.

  6. Попрацюємо із цибулею. Наріжте його тонкими півкільцями, додайте цукор, сіль та оцет. Ніжно перемішайте руками, щоб цибуля маринувалась у всіх смакових нюансах.

  7. У великій мисці з'єднайте обсмажене м'ясо, апетитні кубики сиру, цибулю і свіжі помідори. Додайте до цієї чудової суміші кремоподібний майонез і ще трохи посоліть на свій смак.

  8. При подачі салату на стіл не забудьте прикрасити його тертим зверху на дрібну тертку сиром. Це додасть страві додаткову нотку ніжності та візуальної привабливості.

Готово!

Приємного апетиту, і насолоджуйтесь цим чудовим свиняче-сирним салатом!

Читайте також: