Надайте класичному салату «Оселедець під шубою» чудову новорічну нотку, скуштувавши цей унікальний рецепт. Здивуйте своїх гостей ароматною та оригінально оформленою стравою.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
250 г вареного буряка.
1 чайна ложка солі.
3 яйця.
80 г борошна.
200 г оселедця.
3 чайні ложки французької гірчиці.
3 скибочки плавленого сиру.
3 столові ложки майонезу.
1 столова ложка соняшникової олії.
Зелена цибуля.
Інструкції:
Відварені буряки натріть на великій тертці.
Відокремити яєчні білки та жовтки. Додайте сіль до яєчних білків і збийте до утворення піни. Відкладіть убік.
Змішайте тертий буряк, яєчні жовтки та олію. Добре перемішати.
Додайте борошно в бурякову суміш і перемішайте до однорідної маси.
Акуратно додайте пінисті яєчні білки у бурякову суміш.
Поступово розподіліть суміш на листі, застеляному пергаментним папером. Випікати 15 хвилин|мінути| при температурі 190 градусів Цельсія.
Поки випікається бісквітний корж, приготуйте начинку. Натерти плавлений сир та змішати його з майонезом.
Як тільки бісквітний шар охолоне, зверху рівномірно розподіліть сирну суміш.
По краю бісквіту викладіть невеликі шматочки оселедця.
Додайте до оселедця французьку гірчицю.
Решту бісквіту покрийте зеленою цибулею і згорніть рулетом.
Перед подачею поставте згорнутий салат у холодильник на 2 години.
Цей креативний та смачний варіант оселедця під «шубою» внесе нотку новизни у вашу новорічну урочистість. Насолоджуватися!
Читайте також:
Відпустки і не тільки: які пільги належать працюючим жінкам, якщо мають маленькі діти
Ніколи цього не робіть, щоб не віддати свій успіх: чому в гостях ніколи не можна мити посуд
Усі повторюють цю помилку щодня: чому не можна заливати кавою окропом