Насамперед варимо бульйон.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКурячі стегна - 500 г | ||
Лавровий лист – 2 шт. | ||
Сіль за смаком | ||
Перець чорний мелений - за смаком | ||
Перець запашний горошком - за смаком | ||
Вода - 2,5 л |
Миємо курячі стегна, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо на нагрівання. Доводимо до кипіння, знімаємо пінку шумівкою. Кладемо лавровий лист, солимо і перчимо до смаку. Варимо курячий бульйон на повільному вогні 30 хвилин.
Далі потрібно підготувати необхідні продукти для приготування сирного супу з копченими ковбасками:
Картопля – 4 шт. | ||
Морква – 1 шт. | ||
Цибуля ріпчаста - 1 шт. | ||
Ковбаски мисливські - 300 г | ||
Сир плавлений - 400 г | ||
Олія вершкове - 15 г | ||
Кріп свіжий - 3-5 гілочок |
Поки вариться бульйон, очищаємо та ріжемо кубиками картопля.
Чистимо цибулю та моркву. Цибулю потрібно дрібно нарізати, а моркву натерти на великій тертці.
Ковбаски ріжемо соломкою.
У сковороді з вершковим маслом обсмажуємо цибулю та моркву протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.
У сковороду додаємо ковбаски та обсмажуємо ще 3 хвилини.
У бульйон кладемо картоплю і варимо 15 хвилин після закипання.
Готуємо плавлений сир. Ріжемо його невеликими шматочками.
У бульйон до картоплі додаємо засмажку.
Відразу ж додаємо плавлений сир. І постійно помішуючи, варимо 5-7 хвилин, щоб сир повністю розплавився.
Дрібно ріжемо зелень.
Додаємо зелень у сирний суп. Вимикаємо нагрівання і даємо настоятися супу 10 хвилин.
Читайте також:
Моментально знімає похмілля: рецепт англійського курячого супу з плавленим сиром
Супи та підливка для картоплі будуть дивовижними: як приготувати грибний порошок?
Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт смачного грибного супу по-чеськи з плавленим сиром
Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром