Насамперед варимо бульйон.

Курячі стегна - 500 г
Лавровий лист – 2 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Перець запашний горошком - за смаком
Вода - 2,5 л

Миємо курячі стегна, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо на нагрівання. Доводимо до кипіння, знімаємо пінку шумівкою. Кладемо лавровий лист, солимо і перчимо до смаку. Варимо курячий бульйон на повільному вогні 30 хвилин.

Далі потрібно підготувати необхідні продукти для приготування сирного супу з копченими ковбасками:

Картопля – 4 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Ковбаски мисливські - 300 г
Сир плавлений - 400 г
Олія вершкове - 15 г
Кріп свіжий - 3-5 гілочок

Поки вариться бульйон, очищаємо та ріжемо кубиками картопля.

Чистимо цибулю та моркву. Цибулю потрібно дрібно нарізати, а моркву натерти на великій тертці.

Ковбаски ріжемо соломкою.

У сковороді з вершковим маслом обсмажуємо цибулю та моркву протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.

У сковороду додаємо ковбаски та обсмажуємо ще 3 хвилини.

Далі бульйон проціджуємо через сито і вливаємо назад у каструлю (без м'яса). Ставимо на нагрівання.

У бульйон кладемо картоплю і варимо 15 хвилин після закипання.

Готуємо плавлений сир. Ріжемо його невеликими шматочками.

У бульйон до картоплі додаємо засмажку.

Відразу ж додаємо плавлений сир. І постійно помішуючи, варимо 5-7 хвилин, щоб сир повністю розплавився.

Дрібно ріжемо зелень.

Додаємо зелень у сирний суп. Вимикаємо нагрівання і даємо настоятися супу 10 хвилин.

Читайте також:

Моментально знімає похмілля: рецепт англійського курячого супу з плавленим сиром

Супи та підливка для картоплі будуть дивовижними: як приготувати грибний порошок?

Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт смачного грибного супу по-чеськи з плавленим сиром

Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром

Каструля за обід буде повністю порожньою: рецепт густого швейцарського супу з перловкою та з ковбасками