Для поціновувачів смачної та незвичайної закуски є одна цікава страва, яка напевно сподобається – це фарширована картопля з куркою та грибами. Це не тільки смачно, а й є цілим видовищем на тарілці!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування картоплі, фаршированої куркою та грибами, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування картоплі, фаршированої куркою та грибами, нам знадобиться:
| Картопля (велика) - 7 шт. | ||
| Куряча грудка - 70 г | ||
| Печериці - 70 г | ||
| Сир плавлений копчений - 70 г | ||
| Цибуля ріпчаста - 1 шт. | ||
| Майонез - 3 ст. л. | ||
| Спеції – за смаком | ||
| Сіль за смаком | ||
| Олія - для смаження | ||
| Сало свиняче | 
Спосіб приготування картоплі, фаршированої куркою та грибами:
Приготування цієї страви передбачає мультиварку, але ви можете те саме провернути в духовці. Є кілька етапів приготування картоплі, фаршированої куркою та грибами.
Підготовка картоплі до начинки:
- Ножем та чайною ложкою звільнити картоплю від середини, щоб створити маленькі човники. 
- Звільнити дно картопляних човників, щоб вони стали стійкими.
Приготування начинки:
Нарізати цибулю, позбавивши її зовнішнього шару, щоб отримати дрібні шматочки. 
- Промити гриби та нарізати їх. 
- Нарізати курячу грудку, забезпечуючи максимальну дрібність нарізки.
- Обсмажити цибулю на олії з додаванням трохи цукру для отримання золотистого кольору. 
- Просмажити цибулю близько 2-3 хвилин. 
- Обсмажити печериці до готовності. 
- Солити курячу грудку та обсмажити її на сковороді близько 10 хвилин. 
- Терти сир на дрібну тертку. 
- Змішати натертий сир із майонезом (або жирною сметаною), добре перемішати.
Фарширування картопляних човників:
- Викласти на денце човників обсмажені печериці. 
- Додати обсмажену цибулю. 
- Потім додати готову курячу грудку. 
- Останнім шаром додати суміш сиру та майонезу.
Приготування фаршированої картоплі:
- На дно чаші мультиварки помістити нарізане свиняче сало, щоб дно картоплі добре підрум'янилося. 
- Розмістити фаршировану картоплю в мультиварці. 
- Встановити режим "Випічка" на 60 хвилин (можна скоротити час до 30-40 хвилин, якщо потрібно приготувати швидше). 
- Пекти доти, поки картопля не придбає хорошу золотисту скоринку на дні й зверху.
Готова фарширована картопля з куркою та грибами готова до подачі на стіл!
Смачного!
Читайте також:
Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру
Ну прямо як у ресторані: рецепт ситних українських дерунів із фаршем та сиром
Раніше їх продавали в кожному поїзді: рецепт "ледачих" соковитих біляшів на кефірі
 
                 
         
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        