Якщо набридли вівсянка та омлет, то спробуйте приготувати на сніданок сирники з м'якого сиру. У цьому рецепті використовується цукор, але якщо ви хочете знизити калорійність страви, замініть його стевією або ериритолом. Подавати ароматний десерт слід зі свіжими ягодами та сметаною.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗнежирений і позбавлений вологи сир - дуже сухий, твердий, не має смачного вершкового аромату. А з м'якого, з високим відсотком жирності продукту виходять, мабуть, найкращі запіканки та сирники. Такий можна не протирати/пробивати, випічка в будь-якому випадку виявиться апетитною та якісною.
Отже, щоб приготувати сирники з м'якого сиру, буде потрібно такий набір продуктів:
- сир м'який - 1 пачка;
- борошно – 90 г;
- цукор – 40 г;
- яйця – 1 шт.;
- сухарі паніровочні;
- олія рослинна для смаження;
- сіль за смаком.
важливо!
- Для смаження вибирайте соняшникову або кукурудзяну рафіновану олію, вона не димить і має нейтральний аромат.
- Також сирники можна спекти без жиру, на розпеченій сковороді з антипригарним покриттям.
Подаємо ніжні сирники з м'якого сиру теплими або остудженими, наприклад, зі сметаною та джемом.
Читайте також:
На одній порції ви не зупинитесь: рецепт ніжних сирників із вишневою начинкою
Цей сніданок стане вашим коханим: рецепт запечених помаранчевих сирників
Незабутня ніжність: рецепт запечених сирників із полуничним соусом
Подаються зі сметаною та смаженою цибулею: рецепт сирників з картопляного пюре та сиру