складові

Суха квасоля 4 склянки

Буряк 2 кг
Морква 2 кг
Помідори 2 кг
Цибуля 1 кг
Рослинна олія 500 мл
Цукор 1 склянка
Сіль 2 ст. ложки
Оцет 9% 1 ст. ложка
Вода 500 мл

Замочіть квасолю у воді проти ночі. Потім злийте рідину.

Буряк і моркву натріть на тертці. Помідори наріжте невеликими шматочками, цибуля півкільцями.
Викладіть усі овочі в каструлю. Додайте квасолю, олію, цукор, сіль, оцет та воду. Ретельно перемішайте.
Доведіть до кипіння і тушкуйте на слабкому вогні 2 години.
Розкладіть салат зі стерилізованих банків і закатайте. Переверніть, укутайте та остудіть. Зберігайте у прохолоді.

Читайте також:

Від цієї закуски всі будуть у захваті: рецепт салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму

Захочеться накладати ложками: рецепт єврейського салату з кабачків та баклажанів на зиму

Така закуска шикарно піде під картоплю: рецепт салату з капусти з яблуками на зиму

Захочеться облизати тарілку: рецепт салату з баклажанами, куркою та болгарським перцем