Яскравий салат з лосося та овочів з локшиною на новорічні свята
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
Філе лосося – 200 г
Рисова локшина або спагетті – 1 упаковка
Огірки – 3 прим.
Морква – 2 шт.
Свіжа кінза – 1 невеликий пучок
Молодий шпинат – 75 г
Гриби гливи – 450 г
Імбир – шматочок 2 см
Перець чилі – 1/3 перцю
Мікрозелень гороху – 30 г (або інша мікрозелень)
Соєвий соус – 1 ст. л.
Соняшникова олія – 1 ст. л.
Сік лайма – 1 год.
Лайм – 1 шт.
Солоний арахіс – за смаком
Інструкція:
Приготуйте рисову локшину або спагетті згідно з інструкцією на упаковці. Після приготування злийте воду та відставте убік.
Очистіть гливи і розірвіть їх на тонкі смужки. Розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажуйте гриби з щіпкою солі доти, поки вся волога не випарується і вони злегка не підрум'яняться. Зніміть із вогню.
Наріжте лосось тонкими рівними смужками, попередньо видаливши шкіру.
Очистіть моркву та огірки і наріжте їх соломкою. Наріжте імбир тонкими соломками, а перець чилі — невеликими кільцями.
На великій блюді сервіровки розділіть інгредієнти на окремі секції: гриби, локшина, морква, огірки, імбир, перець чилі, шпинат і мікрозелень.
Викладіть смужки лосося в центр овочів та локшини.
Помірно полийте салат соєвим соусом, соняшниковою олією і соком лайма. Посипте зверху солоним арахісом для хрусткої текстури та аромату.
Перед подачею прикрасьте свіжою кінзою і збризкайте соком лайма.
Ось і все, насолоджуйтеся свіжим, барвистим і поживним салатом, що ідеально підходить для легкого перекусу або святкового столу.
Нагадаємо, ідеальні вареники на Святвечір та Різдво по-молдавськи: цей рецепт зведе всіх з розуму
Раніше «hyser» повідомляв, який салат приготувати на Новий рік, щоб усі "ахнули": цей рецепт затьмарить "Олів'є", "Мімозу", "Шубу" та "Крабовий"
Як повідомляв «hyser», як приготувати ідеальний холодець без желатину: рецепт прозорої та чистої страви на будь-який стіл