Начинені міні-перці з сирною начинкою та сосисками є ідеальним вибором для вечірок, сімейних вечерь або просто для задоволення у вільний вечір. Цей рецепт поєднує в собі соковиті половинки міні-перців, ароматні сосиски, свіжі трави та сир, створюючи вибух смаку.

Докладніше про те, як приготувати закуску з міні-перців із сирною начинкою та сосисками читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски з міні-перців з сирною начинкою та сосисками нам знадобиться:

  • 12 міні болгарських перців
  • 1-2 сосиски на ваш смак
  • 220 г м'якого вершкового сиру
  • ½ червоної цибулини
  • 2-3 гілочки петрушки
  • 1 зубчик часника
  • сіль
  • свіжомелений чорний перець

Спосіб приготування закуски з міні-перців із сирною начинкою та сосисками:

Щоб приготувати цю апетитну закуску з міні-перців із сирною начинкою та сосисками, почніть з того, що відваріть сосиски у киплячій воді протягом 3-4 хвилин. Потім дістаньте і дайте їм трохи охолонути, перш ніж нарізати їх на дрібні кубики для закуски з міні-перців з сирною начинкою та сосисками.

Увімкніть духовку та розігрійте її до 200°C. Застеліть лист папером для випічки. Візьміть перці, розріжте їх на половинки та видаліть насіння для закуски з міні-перців із сирною начинкою та сосисками.

Дрібно наріжте цибулю, часник і петрушку для закуски з міні-перців із сирною начинкою та сосисками. Потім у мисці з'єднайте м'який сир, нарізані сосиски, петрушку, цибулю та часник. Приправте сіллю та перцем за смаком і добре перемішайте всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна суміш для закуски з міні-перців із сирною начинкою та сосисками.

Начиніть половинки міні-перців приготованою сирною начинкою і викладіть їх на лист, попередньо приготований з папером для випічки. Поставте лист у розігріту духовку і запікайте протягом 10 хвилин.

Після запікання дайте начиненим міні-перцям із сирною начинкою та сосисками трохи охолонути протягом 5 хвилин, а потім подавайте їх. Ця закуска з міні-перців із сирною начинкою та сосисками ідеально поєднується з іншими стравами або може бути самостійним частуванням на вечірках чи прийомах. Насолоджуйтеся цією смачною та простою у приготуванні закускою з міні-перців із сирною начинкою та сосисками, яка обов'язково сподобається вашим гостям та близьким.

Читайте також:

Спробувавши один раз, його хочеться ще й ще: рецепт картопляного пирога з куркою та печерицями

Навіть двох порцій вам буде мало: рецепт млинців з м'ясним фаршем на сковороді

Ніжно, ситно і божественно: рецепт човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою

Його захочеться пити чашками: рецепт овочевого супу з молодою кукурудзою та вершками.