Салат з кульбаб - це відмінна страва для тих, хто любить експериментувати з новими смаками та інгредієнтами. Листя кульбаби не тільки смачне, але й корисне - воно містить безліч вітамінів і мінералів.

Докладніше про те, як правильно приготувати весняний салат із кульбаб, кукурудзи та овочів, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування весняного салату з кульбаб, кукурудзи та овочів нам знадобиться:

Спосіб приготування весняного салату з кульбаб, кукурудзи та овочів:

Для того, щоб підготувати салат із кульбаб, необхідно правильно обробити інгредієнти.

Першим кроком необхідно добре промити листя кульбаб у холодній воді. Якщо листя дуже гірке, його можна замочити в холодній воді перед тим, як нарізати. Однак, якщо кульбаби дуже молоденькі, цього може бути достатньо. Також, за бажанням, можна додати в салат квітки кульбаби. Щоб позбавитися гіркоти, квітки потрібно вимочити в підсоленій воді протягом години.

Зелену цибулю необхідно промити та дрібно нарубати ножем. Помідори слід також вимити та нарізати на половинки або четвертинки. А огірки промити, потім нарізати тонкими пластинками – можна використовувати для цього спеціальну тертку.

Перекладіть нарізані інгредієнти в салатник, додайте кукурудзу. Після цього потрібно обсушити та нарвати руками листя кульбаби, а потім додати їх у салатник.

Нарешті, додайте в салат олію, сіль та перець у відповідних пропорціях і акуратно перемішайте всі інгредієнти. Салат з кульбаб готовий і може бути поданий на стіл у свіжому вигляді як доповнення до основних страв або самостійно для тих, хто цінує натуральні та корисні продукти. Смачного!

Читайте також:

Захочеться з'їсти відразу три штуки: рецепт соковитих свинячих відбивних із бананом та яблуком. Запікається в духовці

Запаморочливий запах забезпечений: рецепт маринованої картоплі з часником та овочами.

На запах збігуться сусіди: рецепт приготування соковитого шашлику у трилітровій банці. Робиться у духовці