Пікантна сирна начинка у поєднанні з ківі - це, звичайно, несподівано, але досить гармонійно. Готуються тости з плавленим сиром та ківі дуже швидко та просто.

Продукти:

  • багет або будь-який інший хліб;
  • сир плавлений – 160 г;
  • ківі - 140 г (2 шт.);
  • майонез - 20 г;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • петрушка свіжа – 10 г + для прикраси;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком.

Як основа для бутербродів можна вибрати багет, звичайний пшеничний, житній або тостовий хліб. Щоправда, з багетом ці бутерброди виглядають святково і красивіше.

Плавлені сирки потрібно натерти на середній чи дрібній тертці та викласти у миску.

Петрушку (10 г) дрібно нарізаємо і також додаємо в миску з натертим сиром.

Часник очистіть, подрібніть і додайте до сиру та зелені.

Додайте|добавляйте| в миску майонез і перемішайте. Маса повинна добре тримати форму, за потреби можна додати ще трохи майонезу. Суміш треба посолити.

Тостовий хліб розріжте по діагоналі навпіл. Розігрійте суху сковороду на середньому вогні та обсмажте хліб по 1 хвилині з кожного боку, до рум'яної скоринки.

Тости остудіть. По поверхні кожного тосту розподіляємо сирну масу.

Ківі потрібно промити, очистити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Викладаємо по одному кружечку ківі поверх сирної начинки.

важливо!

  • Ківі мають бути стиглими, але не перезрілими. Перезрілі плоди погано тримають форму і при розрізанні. До того ж смак таких фруктів погіршується. Тому намагайтеся для бутербродів вибирати плоди щільні, не м'які, але й не надто тверді – вони можуть виявитися недозрілими та надто кислими.

Читайте також:

Це просто шедевр: рецепт крабових паличок у листковому тесті із сиром

Смак ностальгії: рецепт соковитих м'ясних біляшів на сковорідці. Раніше їх продавали на будь-якій зупинці

Терміново їх вирубуйте: які дерева біля будинку в селі чи на дачі приносять лиха

На дачі більше не буде комарів: які рослини потрібно висадити біля будинку