Домашній паштет з курячої печінки - це просте, швидке і смачне частування, яке може покращити будь-яку страву.

Приготувавши його самостійно, ви гарантуєте використання натуральних інгредієнтів без штучних добавок. Ось простий рецепт ароматного домашнього паштету з курячої печінки.

Інгредієнти:

500 г курячої печінки.

100-200 г вершкового масла.

Рослинна олія (для смаження).

1 цибулина.

1 морква.

5 горошин чорного перцю.

2-3 горошини запашного перцю.

1-2 лаврові листи.

Сіль до смаку.

Інструкції з приготування:

Для початку наріжте цибулю півкільцями і обсмажте її в невеликій кількості рослинної олії, поки вона не стане напівпрозорою.

Натріть моркву на великій тертці і додайте її до цибулі. Обсмажте всі разом, поки морква стане м'якою.

Потім ретельно промийте курячу печінку, обсушіть її паперовими рушниками та розріжте навпіл.

Вийміть цибулю та моркву зі сковороди. Обсмажте печінку на тій же сковороді, перевертаючи її, щоб рівномірно просмажити всі боки. Додайте перець горошком, запашний перець, лавровий лист і сіль за смаком.

Поверніть цибулю та моркву в сковороду, додайте 1 столову ложку олії та накрийте кришкою. Залишіть тушкуватися на повільному вогні приблизно на 20 хвилин.

Після цього вийміть усі цілі спеції, щоб вони не потрапили до паштету.

Пропустіть печінку та приготовані овочі через м'ясорубку, використовуючи найдрібнішу насадку.

Також додайте розм'якшене масло в подрібнену суміш і перемішайте до однорідної кремоподібної консистенції.

Ось і все, ваш фантастичний домашній паштет із курячої печінки готовий до подачі.

Нагадаємо, деруни перетворяться на кулінарний шедевр: додайте це в терту картоплю, і ви проковтнете вилку, рецепт

Раніше «hyser» повідомляв, домашня червона ікра своїми руками: коштує копійки, а на вигляд і смак, як з магазину - рецепт

Як повідомляв «hyser», ідеальне соковите та ароматне сало, яке тане в роті: рецепт у банку від наших бабусь