У мережі оприлюднили простий, але ефективний рецепт приготування м'якого та смачного сала.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
Свіже сало.
Вода.
Сі.ль
Часник (подрібнений чи рубаний).
Лавровий лист.
Перець (за бажанням).
Інструкції з приготування:
Почніть з нарізки сала на шматочки, які помістяться в шийку банки, яку ви використовуєте.
У каструлі додайте воду і сіль і доведіть до кипіння, щоб вийшов розсіл.
Також ви можете нарізати часник на шматочки, або подрібнити його, залежно від ваших уподобань.
У банку викладіть шарами сало, часник, лавровий лист та перець. Залийте зверху охолодженим розсолом, щоб покрити усі інгредієнти. Закрийте кришкою.
Потім поставте банку в холодильник приблизно 5 днів, щоб аромати змішалися.
Через 5 днів дістаньте сало з розсолу та помістіть його в морозильну камеру для тривалого зберігання. Цей метод не тільки зробить сало ніжним та ароматним, але й м'яким та ідеальним для будь-якої страви, в якій ви вирішите його використати.
Читайте також:
Качка по-пекінськи й поряд не стояла: царський рецепт із квашеною капустою та яблуками
Секрет ідеальної смаженої риби, як у ресторанах: додайте це в муку, і ви вразитеся
Коли м'ясо – занадто дорого та шкідливо: рецепт соковитих стейків із капусти з крутим соусом