Баклажан великий – 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Яйце куряче - 2 шт.
Помідори чері – 3-4 шт.
Часник - 1 зубок
Кріп свіжий - пару гілочок
Майонез легкий – 1 ст. ложка
Олія для смаження - 2 ст. ложки
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком

Овочі потрібно помити, обсушити. Яйця відварити (8-10 хвилин), остудити, очистити.

Наріжте баклажан невеликим кубиком, цибуля півкільцями.

Розігрійте в сковороді олію, обсмажте в ній цибулю. Додайте баклажан, накрийте кришкою і готуйте на тихому вогні до м'якості та легкої рум'яності. Роздавіть зубчик часнику, додайте до овочів, готуйте ще хвилину.

Вимкніть плиту, додайте нарізаний кріп, перемішайте, остудіть. Часник викиньте, він мав лише віддати свій аромат овочам.

Перекладіть охолоджені смажені баклажани з цибулею і зеленню в зручний посуд, додайте нарубані крупно яйця.

У салат з яєць та баклажанів додайте нарізані помідори чері для соковитості та кислинки. Посоліть і поперчіть салат із помідорами, заправте майонезом, перемішайте.