Рецепт рум'яних курячих рулетиків із квашеною капустою

Інгредієнти (на 8 порцій):

Куряче філе – 430 г.

Цибуля - 100 р.

Квашена капуста – 180 г

Яйця – 2 шт.

Сухарі панірувальні – 80 г.

Сіль – 1/5 чайної ложки (за смаком).

Перець чорний мелений – щіпка.

Рослинна олія – 60-75 мл (4-5 столових ложок).

Інструкції:

Очистіть цибулю і наріжте її невеликими кубиками.

Віджати квашену капусту від розсолу.

Приготуйте начинку:

На розігріту сковороду додайте 1 столову ложку рослинної олії та обсмажте нарізану цибулю до м'якості та світло-золотистого кольору (5-7 хвилин).

Додайте до цибулі квашену капусту і продовжуйте смажити, помішуючи, ще 7 хвилин.

Готову начинку залиште остигати.

Приготуйте куряче філе:

Заморожена курка. Фото: скріншот YouTubе
Заморожена курка. Фото: скріншот YouTubе

Куряче філе наріжте впоперек скибочками товщиною приблизно 0,7 см. Якщо грудка велика, розріжте її на 2 частини впоперек, а потім уздовж на скибочки.

Акуратно відбийте шматочки філе через харчову плівку молотком.

Посипте обидві сторони кожного шматка філе сіллю та перцем.

Збираємо роли:

На один бік кожної курячої відбивної, залишивши трохи місця від краю, викладіть приблизно 2 чайні ложки квашеної капустяної начинки, що охолола.

Поверніть філе з начинкою у щільний рулет.

Кожен рулет обваляти у сухарях.

Вмочити рулети у збиті яйця.

Снова обвалять в сухарях.

Приготування курячих рулетів:

На сковороді розігрійте 3 столові ложки олії.

Покладіть рулети швом униз у гарячу олію.

Обсмажуйте роли з усіх боків на середньому вогні 7-10 хвилин або до готовності.

Під час протикання рулети повинні виділяти світлий сік.

Курячі рулетики з квашеною капустою готові до подачі.

Читайте також:

Хитрість одеської господині: рецепт швидких гарячих бутербродів з ковбасою, грибами та сиром

Рецепт курки з яблуками у медово-гірчичному соусі: як здивувати жінку на 8 березня

Рецепт, який у вас випрошуватимуть: готуємо крабові палички у листковому тісті з сиром у духовці