Насамперед потрібно підготувати для страви необхідні інгредієнти:

Тісто листкове - 200 г
Крабові палички – 90 г
Сир напівтвердий (моцарела або сулугуні) – 100 г
Молоко (або яєчний жовток) – 1 ст. ложка

У цьому рецепті двічі потрібно загортати продукти: спочатку в крабові палички загорнемо брусочок сиру, а потім цю щільну начинку - в смужку готового листкового тіста.

важливо!

  • Листкове тісто заздалегідь дістаємо з морозилки розморозитися.
  • Духовку вмикаємо розігріватися до 180 градусів.

Сир нарізаємо брусочками за довжиною та кількістю крабових паличок.

Крабові палички очищаємо від пакувального матеріалу. Розгортаємо крабові палички, на край кладемо сир.

Загортаємо сир у крабову паличку.

Листкове тісто нарізаємо смужками шириною 1,5-2 см за кількістю крабових паличок.

Смужками тіста трохи внахлест по спіралі обертаємо крабові палички із сиром. Ретельно защипуємо краї.

Деко застилаємо пергаментом. Викладаємо підготовлені палички на лист. Змащуємо молоком чи яєчним жовтком.
Відправляємо лист у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Крабові палички в листковому тісті з сиром готові. Дайте їм трохи охолонути.