Насамперед потрібно підготувати для страви необхідні інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТісто листкове - 200 г | ||
Крабові палички – 90 г | ||
Сир напівтвердий (моцарела або сулугуні) – 100 г | ||
Молоко (або яєчний жовток) – 1 ст. ложка |
У цьому рецепті двічі потрібно загортати продукти: спочатку в крабові палички загорнемо брусочок сиру, а потім цю щільну начинку - в смужку готового листкового тіста.
важливо!
- Листкове тісто заздалегідь дістаємо з морозилки розморозитися.
- Духовку вмикаємо розігріватися до 180 градусів.
Сир нарізаємо брусочками за довжиною та кількістю крабових паличок.
Крабові палички очищаємо від пакувального матеріалу. Розгортаємо крабові палички, на край кладемо сир.
Загортаємо сир у крабову паличку.
Листкове тісто нарізаємо смужками шириною 1,5-2 см за кількістю крабових паличок.
Деко застилаємо пергаментом. Викладаємо підготовлені палички на лист. Змащуємо молоком чи яєчним жовтком.
Відправляємо лист у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Крабові палички в листковому тісті з сиром готові. Дайте їм трохи охолонути.
Викладіть крабові палички на блюдо та подавайте.
Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками
Ви пошкодуєте, якщо не спробуєте його: рецепт сирного рулету з крабовими паличками