Намазка по-єврейськи з оселедця, плавленого сиру та моркви – це чудовий варіант холодної закуски, яку можна подати просто із хлібом, намазати хлібці або заповнити маленькі тарталетки.

Ця смачна паста складається з п'яти інгредієнтів: моркви з солодкуватим смаком, вершкових плавлених сирків, ніжного оселедця, пікантного майонезу та перцю.

  • філе оселедця слабосолона - 2 шт.;
  • морква (невелика) – 3 шт.;
  • сир плавлений – 100 г (1 шт.);
  • масло вершкове - 50 г;
  • перець чорний мелений - на смак.

Моркву ретельно вимийте, відваріть до готовності приблизно 25-30 хвилин. Потім охолодіть, очистіть і натріть на тертку.

Масло дістаньте заздалегідь, щоб стало м'яким.

Сир очистте і також натріть на грубу тертку.

Філе оселедця наріжте шматочками і покладіть у чашу блендера. Філе оселедця ретельно перевірте на наявність дрібних кісток та обов'язково видаліть шкіру, щоб вона не траплялася у намазці.

Додайте моркву, сирки, майонез, поперчіть та перебийте до однорідної маси.

важливо!

Якщо любите, щоб у намазці траплялися шматочки, прокрутіть все через м'ясорубку. Якщо хочете більш щільну масу, замініть вершкове масло відвареними яйцями.

Покладіть масу у холодильник на 30 хвилин.

Потім подавайте готову намазку із тостами!

Читайте також:

Старовинний рецепт єврейської закуски: готуємо смажену капусту з яйцем та морквою

Одна порція розлетиться за пару хвилин: рецепт салату з квашеної капусти з насінням льону та яблуком

Від них неможливо відірватися: пиріжки з капустою із тонкого хрусткого тіста, які називають "Сигари"

Всі будуть захоплюватися цією начинкою: рецепт ніжного листкового пирога з крабовими паличками, сиром та яйцями