Цей рецепт курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді - це простий і швидкий спосіб приготувати смачну та ситну страву. Шлунки виходять м'якими, соковитими та ароматними. Вони відмінно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля, рис чи гречка.

Детальніше про приготування курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді читайте в нашому матеріалі.

Для приготування курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді нам знадобиться:

  • Курячі шлунки – 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Рослинна олія – 2 ст. л.
  • Сметана - 200 гр
  • Бульйон курячий - 100 мл
  • Сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді:

  1. Курячі шлунки добре очистити, видалити жир та плівки, вимити для приготування курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді.
  2. Шлунки залити холодною водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити під кришкою до готовності близько 60 хвилин.
  3. Цибулю очистити, вимити, дрібно нарізати.
  4. У сковороді розігріти олію, викласти шлунки і обсмажити на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору, близько 7-10 хвилин.
  5. Додати цибулю, смажити ще 5 хвилин|мінути|.
  6. Посолити, поперчити до смаку.
  7. Влити бульйон, перемішати курячі шлуночки у бульйоні на сковороді.
  8. Додати сметану в курячі шлуночки в бульйоні на сковороді, перемішати.
  9. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою та гасити 10 хвилин. Ваші курячі шлуночки в сметані та бульйоні на сковороді готові! Приємного апетиту!

Читайте також:

Смачно і дуже незвичайно: рецепт пекінського салату зі свининою, капустою та локшиною

Тепер від вас не відчепляться, поки його не приготуйте: рецепт млинцевого пирога з куркою та сиром

Навіть двох каструль здається мало: рецепт справжніх гуцульських вареників, від яких важко відмовитися

Замініть горошок оливками: рецепт незвичайного вінегрету, який вам сподобається