Цей рецепт курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді - це простий і швидкий спосіб приготувати смачну та ситну страву. Шлунки виходять м'якими, соковитими та ароматними. Вони відмінно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля, рис чи гречка.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді читайте в нашому матеріалі.
Для приготування курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді нам знадобиться:
- Курячі шлунки – 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Рослинна олія – 2 ст. л.
- Сметана - 200 гр
- Бульйон курячий - 100 мл
- Сіль, перець - за смаком
Спосіб приготування курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді:
- Курячі шлунки добре очистити, видалити жир та плівки, вимити для приготування курячих шлуночків у сметані та бульйоні на сковороді.
- Шлунки залити холодною водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити під кришкою до готовності близько 60 хвилин.
- Цибулю очистити, вимити, дрібно нарізати.
- У сковороді розігріти олію, викласти шлунки і обсмажити на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору, близько 7-10 хвилин.
- Додати цибулю, смажити ще 5 хвилин|мінути|.
- Посолити, поперчити до смаку.
- Влити бульйон, перемішати курячі шлуночки у бульйоні на сковороді.
- Додати сметану в курячі шлуночки в бульйоні на сковороді, перемішати.
- Зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою та гасити 10 хвилин. Ваші курячі шлуночки в сметані та бульйоні на сковороді готові! Приємного апетиту!
Читайте також:
Смачно і дуже незвичайно: рецепт пекінського салату зі свининою, капустою та локшиною
Тепер від вас не відчепляться, поки його не приготуйте: рецепт млинцевого пирога з куркою та сиром
Замініть горошок оливками: рецепт незвичайного вінегрету, який вам сподобається