Салат з капустою, квасолею, морквою по-корейськи та сухариками - це проста і смачна страва, яка стане чудовим доповненням до будь-якого столу. Його хрусткі сухарики, насичений смак та яскраві фарби нікого не залишать байдужим.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою, нам знадобиться:
- Хліб білий або чорний – 200 г
- Часник - 2 зубчики
- Зелень кропу, петрушки чи кінзи - 1 пучок
- Рослинна олія – 2 ст. л.
- Пекінська капуста - 1 качан
- Квасоля консервована - 1 банка
- Морква по-корейськи – 100 г
- Майонез - 2 ст. л.
- Сіль та чорний мелений перець - за смаком
Спосіб приготування салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. Хліб нарізаємо невеликими кубиками. Часник очищаємо та натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес. Зелень дрібно нарізаємо.
- У сковороді розігріваємо олію. Викладаємо нарізаний хліб у сковороду. Обсмажуємо на середньому вогні 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Додаємо часник і продовжуємо обсмажувати ще 1,5-2 хвилини, постійно помішуючи. Готовим сухарикам даємо трохи охолонути.
- Тепер займемося капустою. Її можна нарізати квадратиками чи смужками, як більше подобається.
- У салатник відправляємо капусту, квасолю без рідини, моркву по-корейськи, сухарики та зелень.
- Додаємо майонез, сіль та чорний мелений перець. Перемішуємо салат.
- Подаємо салат до столу.
Читайте також:
Руки самі потягнуться за добавкою: рецепт ніжної сирної запіканки з куркою та сиром
Справжня українська насолода: рецепт горохової каші з вершками, копченими ковбасками та салом
Від такого ви точно не відмовитеся: рецепт ситного пирога з червоною рибою та невеликим секретом