Салат з капустою, квасолею, морквою по-корейськи та сухариками - це проста і смачна страва, яка стане чудовим доповненням до будь-якого столу. Його хрусткі сухарики, насичений смак та яскраві фарби нікого не залишать байдужим.

Детальніше про приготування салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою, нам знадобиться:

  • Хліб білий або чорний – 200 г
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень кропу, петрушки чи кінзи - 1 пучок
  • Рослинна олія – 2 ст. л.
  • Пекінська капуста - 1 качан
  • Квасоля консервована - 1 банка
  • Морква по-корейськи – 100 г
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сіль та чорний мелений перець - за смаком

Спосіб приготування салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою:

  1. Для початку підготуємо усі інгредієнти. Хліб нарізаємо невеликими кубиками. Часник очищаємо та натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес. Зелень дрібно нарізаємо.
  2. У сковороді розігріваємо олію. Викладаємо нарізаний хліб у сковороду. Обсмажуємо на середньому вогні 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Додаємо часник і продовжуємо обсмажувати ще 1,5-2 хвилини, постійно помішуючи. Готовим сухарикам даємо трохи охолонути.
  3. Тепер займемося капустою. Її можна нарізати квадратиками чи смужками, як більше подобається.
  4. У салатник відправляємо капусту, квасолю без рідини, моркву по-корейськи, сухарики та зелень.
  5. Додаємо майонез, сіль та чорний мелений перець. Перемішуємо салат.
  6. Подаємо салат до столу.

Читайте також:

Руки самі потягнуться за добавкою: рецепт ніжної сирної запіканки з куркою та сиром

Справжня українська насолода: рецепт горохової каші з вершками, копченими ковбасками та салом

Від такого ви точно не відмовитеся: рецепт ситного пирога з червоною рибою та невеликим секретом