Ці чудові картопляні пиріжки-зрази з начинкою з ковбасок та свіжої зелені – справжнє відкриття для гурманів і тих, хто цінує простоту у приготуванні.

Навіть найкапризніші домочадці не можуть встояти перед їх неповторним смаком!

Отже, для приготування цієї чудової страви вам знадобляться такі продукти (розраховано на 4 порції):

Інгредієнти:

  • 5-6 середніх картопель
  • 1 куряче яйце
  • Мускатний горіх (за смаком)
  • Білий мелений перець (за смаком)
  • 2-4 столові ложки борошна
  • Рослинна олія для смаження

Для начинки:

  • 200 г домашніх ковбасок (або м'ясного фаршу)
  • 1 великий пучок свіжої зелені
  • 50 г твердого сиру
  • Половина цибулини
  • Сіль за смаком)

Покроковий процес приготування:

  1. На першому етапі обсмажте нарізану цибулю та дрібно порубані ковбаски (або фарш) на олії.

  2. Додайте в сковороду подрібнену зелень, посоліть і тушкуйте суміш до тих пір, поки зелень не стане м'якою - приблизно 10-15 хвилин. На ваш смак, можна також внести натертий твердий сир.

  3. Відваріть картоплю в мундирі до готовності та перетворите її на пюре. Додайте яйце, мускатний горіх, білий перець і ретельно перемішайте.

  4. Поступово додайте борошно і продовжуйте перемішувати до отримання однорідної маси.

  5. На долоні покладіть невелику кількість тіста для картоплі, зверху додайте приготовлену начинку і акуратно сформуйте котлетку.

  6. Розігрійте сковороду, обсмажуйте картопляні пиріжки з обох боків на олії до золотистої кірки.

  7. Перекладіть готові пиріжки на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.

Насолоджуйтесь цією чудовою стравою, створеною з любов'ю та теплом для вашого затишку!

Смачного!

Читайте також: