Рулет з фаршу з беконом та сиром - це страва, яка сподобається всім любителям м'ясних делікатесів. Він виходить соковитим, ароматним та ситним.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування рулету з фаршу з шинкою і сиром читайте в нашому матеріалі.
Для приготування рулету з фаршу з шинкою і сиром нам знадобиться:
- 500 г м'ясного фаршу
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 пучок зелені
- 2 яйця
- 100 г панірувальних сухарів
- 100 г сиру
- 100 г бекону
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування рулету з фаршу з шинкою і сиром:
- Цибулю дрібно наріжте або натріть на великій тертці. Часник пропустіть через прес. Зелень дрібно порубайте.
- Змішайте фарш із цибулею, часником, зеленню, яйцями, панірувальними сухарями, сіллю та перцем.
- Щоб перевірити фарш на сіль і перець, зліпіть маленьку кульку та обсмажте на сковороді.
- Сир натріть на великій тертці. Бекон наріжте тонкими скибочками.
- Розстеліть на столі харчову плівку. Викладіть на неї фарш у формі прямокутника завтовшки близько 2 см.
- Поверх фаршу викладіть скибочки бекону і посипте сиром. За допомогою харчової плівки поверніть фарш у рулет.
- Посипте стіл панірувальними сухарями і, злегка натискаючи, прокатайте рулет.
- Викладіть рулет на деко, застелене фольгою і змащене маслом.
- Відправте духовку до 180 °C на 1 годину.
Порада:
- Для приготування рулету можна використовувати будь-який м'ясний фарш, але найкраще підійде змішаний фарш із яловичини та свинини.
- Якщо ви любите гостріші страви, можете додати у фарш гострий перець або спеції за смаком.
- Щоб рулет вийшов соковитішим, можна додати у фарш терту моркву або яблуко.
- Перед запіканням рулет можна змастити сметаною чи майонезом.
Читайте також:
М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді
Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами