Рулет з фаршу з беконом та сиром - це страва, яка сподобається всім любителям м'ясних делікатесів. Він виходить соковитим, ароматним та ситним.

Детальніше про приготування рулету з фаршу з шинкою і сиром читайте в нашому матеріалі.

Для приготування рулету з фаршу з шинкою і сиром нам знадобиться:

  • 500 г м'ясного фаршу
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 пучок зелені
  • 2 яйця
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 100 г сиру
  • 100 г бекону
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування рулету з фаршу з шинкою і сиром:

  1. Цибулю дрібно наріжте або натріть на великій тертці. Часник пропустіть через прес. Зелень дрібно порубайте.
  2. Змішайте фарш із цибулею, часником, зеленню, яйцями, панірувальними сухарями, сіллю та перцем.
  3. Щоб перевірити фарш на сіль і перець, зліпіть маленьку кульку та обсмажте на сковороді.
  4. Сир натріть на великій тертці. Бекон наріжте тонкими скибочками.
  5. Розстеліть на столі харчову плівку. Викладіть на неї фарш у формі прямокутника завтовшки близько 2 см.
  6. Поверх фаршу викладіть скибочки бекону і посипте сиром. За допомогою харчової плівки поверніть фарш у рулет.
  7. Посипте стіл панірувальними сухарями і, злегка натискаючи, прокатайте рулет.
  8. Викладіть рулет на деко, застелене фольгою і змащене маслом.
  9. Відправте духовку до 180 °C на 1 годину.

Порада:

  • Для приготування рулету можна використовувати будь-який м'ясний фарш, але найкраще підійде змішаний фарш із яловичини та свинини.
  • Якщо ви любите гостріші страви, можете додати у фарш гострий перець або спеції за смаком.
  • Щоб рулет вийшов соковитішим, можна додати у фарш терту моркву або яблуко.
  • Перед запіканням рулет можна змастити сметаною чи майонезом.

Читайте також:

Дешево, смачно та швидко: рецепт закусочного листкового салату з кільки в томатному соусі з картоплею та морквою

М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді

Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами