Ви пам'ятаєте чудові дитячі спогади, коли всією сім'єю збирали свіжі яблука та перетворювали їх на смачні пироги? Тепер ми знову переживаємо цей чудовий досвід, знаходячи радість не тільки в насолоді стравою, а й у процесі її спільного приготування.

Цей рецепт допускає персоналізацію, пропонуючи можливість замінити груші чи смородину або відрегулювати рівень спецій на ваш смак.

Інгредієнти.

1 яйце.

Трохи солі.

30 г цукру.

130 мл молока

125 г борошна.

1/3 чайної ложки розпушувача.

1/3 чайної ложки цедри лимона.

1 чайна ложка кориці.

3 яблука.

Інструкції.

Розбийте яйце в глибоку миску, додайте щіпку солі та 30 г цукру. Ретельно збийте інгредієнти до однорідної маси.

У яєчно-цукрову суміш влийте 130 мл молока. Додайте 1/3 чайної ложки цедри лимона для освіжаючого аромату.

Поступово ввести 125 г борошна, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. Розпушувача для пишності ввести 1/3 ч. л.

Коли тісто буде готове, додайте 1 чайну ложку кориці, щоб додати аромату, доповнивши яблучну начинку.

Вимийте та підготуйте яблука, видаливши шкірку та насіння. М'якуш наріжте невеликими кільцями товщиною 1 см.

Розігрійте сковороду, додавши невелику кількість олії.

Сформуйте з теста пиріжки, помістивши в центр яблучну начинку. Обсмажте пиріжки на розігрітій сковороді до золотистого кольору з обох боків.

Викладіть смажені пиріжки на рушник або папір, щоб увібрала зайву олію.

За бажанням перед подачею прикрасьте пиріжки цукровою пудрою.

Тепер насолоджуйтеся теплим ароматним ароматом домашніх яблучних пирогів з корицею, повертаючи заповітні моменти, проведені з близькими.

Читайте також:

Безліч крутих машин та десятки квартир: заарештовано майно депутата Дубинського. Подробиці

Ви позбавляєте себе справжнього аромату: через яку помилку при заварюванні кави вона стає несмачною

Як зберегти яблука твердими та свіжими всю зиму: способи, які вам точно допоможуть