Курячі стегна - 4 шт. (600 г) | ||
Квасоля консервована в томатному соусі – 1 банка (маса нетто – 360 г) | ||
Чеснок - 6 г (1 зубчик) | ||
Коріандр мелений - 0,5 ч. ложки | ||
Приправа хмели-сунели - 0,5 ч. ложки | ||
Соль - 0,5 ч. ложки | ||
Перець чорний мелений - 2-3 щіпки |
Курячі стегна вимийте, просушіть за допомогою паперового рушника. Натріть стегна сумішшю солі, чорного меленого перцю, меленого коріандру і хмелі-сунелі. Залиште стегна на 15 хвилин при кімнатній температурі, щоб м'ясо птиці трохи промаринували.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРозігрійте духовку до 180 градусів.
Після цього стегна перекладіть у форму для запікання (можна підвернути їх в акуратні рулетики кісткою всередину).
Квасолю разом із соусом розкладіть поверх стегон.
Великий зубчик часнику очистіть, наріжте пластинами. Вкладіть скибочки часнику серед квасолі.
Курячі стегна, запечені з квасолею в томатному соусі, готові.
Подавайте курочку до столу у гарячому вигляді, із запеченою квасолею, поливаючи все це томатним соусом.
Читайте також:
Смакота, від якої неможливо набрати зайву вагу: рецепт дієтичних голубців з куркою
Від шаурми ви точно відмовитеся: рецепт рулетів з куркою, квасолею та кукурудзою в лаваші
Його називають "Ревнивець": рецепт ситного та швидкого салату з куркою, моцарелою та сухариками