Курячі стегна - 4 шт. (600 г)
Квасоля консервована в томатному соусі – 1 банка (маса нетто – 360 г)
Чеснок - 6 г (1 зубчик)
Коріандр мелений - 0,5 ч. ложки
Приправа хмели-сунели - 0,5 ч. ложки
Соль - 0,5 ч. ложки
Перець чорний мелений - 2-3 щіпки

Курячі стегна вимийте, просушіть за допомогою паперового рушника. Натріть стегна сумішшю солі, чорного меленого перцю, меленого коріандру і хмелі-сунелі. Залиште стегна на 15 хвилин при кімнатній температурі, щоб м'ясо птиці трохи промаринували.

Розігрійте духовку до 180 градусів.

Після цього стегна перекладіть у форму для запікання (можна підвернути їх в акуратні рулетики кісткою всередину).

Квасолю разом із соусом розкладіть поверх стегон.

Великий зубчик часнику очистіть, наріжте пластинами. Вкладіть скибочки часнику серед квасолі.

Запікайте стегна з квасолею в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин. Форму нічим накривати не треба.

Курячі стегна, запечені з квасолею в томатному соусі, готові.

Подавайте курочку до столу у гарячому вигляді, із запеченою квасолею, поливаючи все це томатним соусом.

Читайте також:

Смакота, від якої неможливо набрати зайву вагу: рецепт дієтичних голубців з куркою

Від шаурми ви точно відмовитеся: рецепт рулетів з куркою, квасолею та кукурудзою в лаваші

Його називають "Ревнивець": рецепт ситного та швидкого салату з куркою, моцарелою та сухариками

Як приготувати кришталево чистий холодець із курки: у ньому ви навіть зможете побачити своє відображення